Kjendiskokken har tatt av på sosiale medium: No flokkar unge seg rundt ham Brimis matfilosofi, som fokuserer på norske, kortreiste råvarer, tiltrekker seg mange unge. Av Inger Johanne Solli
Manglet gjester tross Michelin-stjerne: – Ingen selvfølge at det skal gå bra Kjendiskokk Eyvind Hellstrøm mener en Michelin-stjerne ikke er ensbetydende med suksess. Det har restauranteiere fått erfare. Av Kari Løberg Skår, Viktor Sødal, Mari Bessesen og Per-Kåre Sandbakk
Kokkekrise i Forsvaret – trenger flere som Henrik (18) De kan friste med gratis bosted, gratis mat, gratis treningsfasiliteter og syv betalte hjemturer. Likevel sliter Forsvaret med å rekruttere kokkelærlinger. Av Malin Straumsnes
Gea elsker å bake: – Å være med på dette er et eventyr Reiserådgiveren Gea Guttu Onsrud (54) drømmer om å stikke av med seieren i Bakemesterskapet på NRK. – Jeg har lagt lista høyt, sier hun. Av Heidi Ditlefsen og Kai Stokkeland
Norge bruker millioner for å friste tyskerne med reinkjøtt Reinkjøtt skal friste Lisa-Marie og Thomas til Nord-Norge. Samtidig er reinens «matfat» i den norske naturen i ferd med å krympe. Av Eilif Andreas Aslaksen og Nils John Porsanger
Disse kjemper om gull i kokke-OL Cateringmat kan gi OL-gull. Men Tore Stalsberg fra Åsmarka må vente en stund før han eventuelt kan slippe jubelen løs. Av Ola Bjørlo Strande
Credo flytter fra Trondheim til Oslo Restauranten Credo, som har en stjerne i Michelin-guiden, flytter inn på Nasjonalbiblioteket på Solli plass i Oslo. Av Espen Sandmo
Oppskrift på en dårlig oppskrift Hva skjer når de som skriver matoppskrifter, ikke kan skrive? Av Magnus Liøkel