Oppskrift på en dårlig oppskrift Hva skjer når de som skriver matoppskrifter, ikke kan skrive? Av Magnus Liøkel
24 ansatte ved restauranten Under mister jobben Den undersjøiske restauranten Under i Lindesnes sier opp alle ansatte. Daglig leder sier at besøkssvikt i vinterhalvåret tvinger fram en endring. Av Kari Løberg Skår og Hans Erik Weiby
– Jeg vet ikke om jeg har innsett hva vi har gjort Håvard Werkland fra Trondheim skal neste år forsøke å kvalifisere seg til VM i kokkekunst. Han vant Årets kokk og blir dermed Norges deltaker i EM på hjemmebane. Av Ingvild Stuedal Taranger, Håkon Jonassen Norheim og Mari Rollag Evensen
Runa kan bli historisk på mandag: – Prøver å holde meg rolig Aldri før har en kvinne representert Norge i det internasjonale kokkemesterskapet Bocuse d'Or. Runa kan bli den første. Av Simon Elias Bogen og Elise Pedersen
Er kjærleik og restaurantdrift den perfekte Michelin-oppskrifta? Fellestrekket mellom fleire av restaurantane som utmerker seg i Michelin-guiden i Stavanger, er at restauranteigarane er livspartnarar og kollegaer. Av Odin Omland og Hanne Høyland
Et festmåltid på samenes nasjonaldag Har du lyst å gjøre noe ekstra ut av middagen på samenes nasjonaldag 6. februar? Da har Elle Sáve Gaup oppskriften for deg. Loga sámegillii. Av Vanja Ulfsnes
Norsk sølv i Bocuse d'Or: – Dette er det villeste man kan være med på som kokk Filip August Bendi og det norske laget stakk av med 2. plass i Bocuse d'Or Lyon. Det er den trettende utmerkelsen til Norge i mesterskapet. Av Carl August Klevjer, Håkon Jonassen Norheim, Øystein Otterdal og Knut-Øyvind Hagen
Plutseleg oppdaga kona at Arnt var på kjøkenet til ei nederlandsk dame Arnt hugsar ikkje når biletet av han er teke. Men no har han bytt kunst mot kunst. Av Sjur Mikal Dolve