Thailand-flagg
Foto: Jewel Samad / AFP

Thailand

 • Nye demonstrasjoner i Thailand

  Demonstrasjonene i Thailand fortsetter til tross for forsamlingsforbudet i landet. I over 20 byer demonstrerte tusenvis av demokratiforkjempere som krever statsministerens avgang, samt en reform av monarkiet og en ny grunnlov.

 • Nye demonstrasjoner i Bangkok

  I Bangkok har opprørspoliti satt opp veisperringer for å hindre demonstranter som krever statsministerens avgang. Statsminister Prayut Chan-o-cha innførte et forsamlingsforbud torsdag etter å ha erklært unntakstilstand. 20 personer er pågrepet.

 • Pågrepet for «vold mot dronningen»

  To thailandske demonstranter ble fredag pågrepet og siktet for vold mot landets dronning. Titusener protesterte mot regjeringens forsamlingsforbud. De krevde politiske reformer, deriblant at loven som forbyr kritikk av kongehuset, fjernes.

 • Demonstranter pågrepet i Thailand

  I Bangkok er over 20 demonstranter pågrepet etter omfattende demonstrasjoner mot regjeringen i natt. Thailands statsminister erklærte unntakstilstand etter at tusenvis samlet seg rundt regjeringskontorene, med krav om at statsministeren må gå.

  Demonstrasjoner mot regjeringen i Bangkok.
  Foto: Str / AFP
 • Unntakstilstand i Thailand

  Thailands statsminister innfører unntakstilstand, etter at omfattende demonstrasjoner mot regjeringen har fortsatt natt til torsdag. Tusenvis har samlet seg rundt regjeringskontorene i Bangkok, med krav om at landets statsminister må gå.

Guttene som var fanget i grotten i Thailand takker redningsmennene fra sykehuset.

Grotte-guttene takker redningsmennene fra sykesengen

– Jeg er i god form, sier de en etter en.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no