Hopp til innhold
Julie Andem
Foto: Mattis Folkestad / NRK

SKAM

Oppsummert

NRK har inngått avtaler i Nederland, Tyskland, Italia, Frankrike og Spania om egne versjoner av nett- og TV-fenomenet. Skaperen av serien, Julie Andem, skal bidra både som produsent og regissør i den amerikanske versjonen.

 • Brobyggerpris til Skam-Sana

  Imam Meskini, skuespilleren bak Skam-Sana, tildeles Brobyggerprisen 2018 for sitt bidrag til å «minske avstanden mellom mennesker med ulike religioner», skriver NTB. Også Norway Cup tildeles brobyggerpris i år.

  SKAM Sana

  Brobyggerpris til Skam-stjerne

  Iman Meskini – skuespilleren bak Skam-Sana – tildeles Brobyggerprisen 2018 for sitt bidrag til å «minske avstanden mellom mennesker med ulike religioner».

 • Ny sesong med amerikanske «Skam»

  Facebook bekrefter onsdag kveld at «Skam Austin» er fornyet for en andre sesong. Den amerikanske versjonen av den norske suksesserien hadde premiere tidligere i år. Den første episoden har så langt hatt over 14 millioner visninger.

 • «Skam» blir norsk kulturarv

  To manus fra NRK-serien «SKAM» er gitt til Nasjonalbiblioteket, hvor de skal tas vare på i mer enn tusen år som en del av den norske kulturarven. Det er fan-gruppa som bød på «SKAM»-manuset under tv-aksjonen i fjor, som har donert bort manusene.

  Skam-manus blir kulturarv
  Foto: Nasjonalbiblioteket

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no