NRK Meny
Christen Sveaas etter at han ble valgt til ny styreleder i Norske Skog under en ekstraordinær genera
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Norske Skog

Oppsummert

Norske Skog er en av verdens største produsenter av avis- og magasinpapir. Selskapet slitt kraftig som følge av digitalisering og mindre etterspørsel etter avispapir. 2.500 mennesker jobber i selskapet. Tirsdag 19. desember slo de seg selv konkurs.

 • – Fantastisk dag for Norske Skog

  Norske Skogs konsernsjef Lars Sperre kaller Oceanwoods oppkjøp av selskapet for en av de tre største milepælene i Norske Skogs historie. – Det er en fantastisk dag for de ansatte i Norske Skog, og for våre leverandører og våre kunder, sier han.

 • Oceanwood kjøper Norske Skog

  Investeringsselskapet Oceanwood kjøper Norske Skog for 2,3 milliarder kroner. Selskapet har slitt med stor gjeld, og lånerentene har truet med å knekke selskapet selv om driften går i pluss.

 • Tror ikke han får kjøpe Norske Skog

  Investor Jens Ulltveit-Moe tror ikke han får kjøpe Norske Skog. Han har lagt inn bud på mellom 4 og 5 milliarder kroner sammen med en internasjonal gruppering, men sier det trolig blir med drømmen om å gjøre bedriften om til et bioenergi-selskap.

 • Norske Skog utsatt igjen

  Det er fortsatt ingen avklaring rundt salget av Norske Skogs fabrikker. Siste antydning er i løpet av denne uken eller neste uke, skriver Nationen. Ny eier av de sju fabrikkene til Norske Skog var ventet før påske, og senest innen utgangen av mars.

 • Aker byr ikke på Norske Skog

  Aker ble ikke enige med hedgefondet Oceanwood om et felles bud på Norske Skog, skriver E24. Oceanwood har informert om at det har gått videre i prosessen uten Aker Capital, skriver Aker i en børsmelding.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no