Christen Sveaas etter at han ble valgt til ny styreleder i Norske Skog under en ekstraordinær genera
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Norske Skog

Oppsummert

Norske Skog er en av verdens største produsenter av avis- og magasinpapir. Selskapet slitt kraftig som følge av digitalisering og mindre etterspørsel etter avispapir. 2.500 mennesker jobber i selskapet. Tirsdag 19. desember slo de seg selv konkurs.

 • Norske Skog på børs igjen

  I dag ble Norske Skog igjen notert på Oslo Børs. Selskapet ble tatt av børs i forbindelse med konkursen i 2017. I dag er Norske Skog den mest omsatte aksjen på børsen.

 • Norske Skog Australia

  Norske Skog vil selge papirfabrikken i Albury, Australia til den australske emballasjegruppen Visy, melder selskapet. Det er forventa at fabrikken, med en produksjonskapasitet på 265 000 tonn avispapir, stanser produksjon innen utgangen av året.

 • Fiborgtangen kan bli delt opp

  Norske Skog vurderer å selge deler av Fiborgtangen til kommunen. Verdien på fire råtomter øst på området ligger på 100 millioner kroner, skriver nettstedet til Norges Skogeierforbund. I tillegg kommer utgifter til opparbeiding og infrastruktur.

  Norske Skog Skogn
  Foto: Linda Bjørgan / NRK
 • Milliardoverskudd i Norske Skog

  Papirprodusenten Norske Skog hadde et overskudd på 1,5 milliarder kroner i fjor. Det skriver Dagens Næringsliv. Selskapet ble kjøpt opp av investeringsselskapet Oceanwood etter at Norske Skog gikk konkurs i slutten av 2017.

 • Norske Skog har fått ny sjef

  Påtroppende Niels Petter Wright har de siste ti åra vært konsernsjef i Elopak, et stort internasjonalt industrikonsern innen emballasje.

  Niels Petter Wright, konsernsjef Norske Skog.
  Foto: Norske Skog/Twitter / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no