U.S. financier Jeffrey Epstein appears in court where he pleaded guilty to two prostitution charges in West Palm Beach
Foto: Stringer / Reuters

Epstein tiltalt for menneskehandel

Oppsummert

Den amerikanske milliardæren Jeffrey Epstein er tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige. I dag ledet Epstein-saken til at arbeidslivsminister i Trumps administrasjon, Alexander Acosta, måtte gå.

 • Epstein er nektet kausjon

  Den amerikanske finansmannen Jeffrey Epstein, som er tiltalt for å drive med menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, er nektet kausjon. Han risikerer 45 år i fengsel, melder nyhetsbyrået AP.

 • Acosta går av

  Arbeidsminister i Trumps administrasjon, Alexander Acosta, går av. Avgangen skyldes Acostas håndtering av menneskehandel-saken mot milliardæren Jeffrey Epstein da Acosta var ansatt i Floridas påtalemyndighet.

  Donald Trump sammen med Alexander Acosta
  Foto: Evan Vucci / AP
 • Benekter kjennskap til kriminalitet

  Den tidligere amerikanske presidenten Bill Clinton nekter for at han visste noe om handlingene milliardær Jeffrey Epstein er siktet eller dømt for. Epstein er arrestert nå, tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige.

 • Milliardær tiltalt for overgrep

  Den amerikanske finansmannen Jeffrey Epstein er tiltalt for å drive sexhandel med mindreårige jenter i USA. 66-åringen ble pågrepet lørdag og fremstilles idag for en domstol på Manhattan. Han risikerer 45 år i fengsel.

 • Pågrepet for menneskehandel

  Den amerikanske milliardæren og finansmannen Jeffrey Epstein er pågrepet i New York, og siktet for menneskehandel og seksuell utnytting. Den ulovlige menneskehandelen skal ifølge nyhetsbyrået AP ha foregått på 2000-tallet, skriver NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no