Politihuset i Ski evakuert på grunn av gjenstand
Foto: Freddie Larsen / NTB scanpix

Bombepakke på politihuset i Ski

Oppsummert

En mann i 40-årene er arrestert for å ha sendt en pakkebombe til politihuset i Ski i Akershus. Han er siktet for drapsforsøk. Politihuset ble onsdag evakuert etter at den mistenkelige pakken ble funnet på postmottaket.

 • Bombe-siktet forblir i varetekt

  Mannen som er siktet for drapsforsøk etter at han skal ha sendt en bombe i posten til politiet i Ski, blir sittende i varetekt. Det har Borgarting lagmannsrett bestemt. Han ble søndag fengslet i fire uker, men anket kjennelsen.

 • Blir sittende i varetekt

  Mannen som er siktet for drapsforsøk etter å ha sendt en bombe i posten til politiet i Ski blir sittende i varetekt. Det har Borgarting lagmannsrett bestemt. Han ble søndag fengslet i fire uker, men anket kjennelsen.

 • Bombesiktet uenig med politiet

  Mannen som er siktet for å ha sendt en bombe til politihuset i Ski, mener han er fullt ut tilregnelig og er uenig i at det reises spørsmål om dette, sier forsvareren hans John Christian Elden. Politiet jobber med å få oppnevnt rettspsykiatere i saken.

 • Sprengladning skulle til Lillestrøm

  Sprengladningen som ble sendt til politihuset i Ski onsdag forrige uke, var adressert til politiet i Lillestrøm. Det opplyser politiadvokat John Skarpeid til VG. Mannen politiet mener står bak, ble fredag pågrepet og siktet for drapsforsøk.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no