Nabo var vitne til dødsfallet i Drøbak

En nabo av mannen som døde i Drøbak natt til lørdag, var vitne til dødsfallet. En kvinne er siktet i saken, blant annet etter opplysninger fra naboen.

Mistenkelig dødsfall i Drøbak

NABO VAR VITNE: En nabo varslet politiet om det mistenkelige dødsfallet i Drøbak natt til lørdag.

Foto: Anna Nesje / NTB scanpix

Politiadvokat Yvonne Schilling sier til NRK at den siktede kvinnen nå er løslatt av politiet, men at siktelsen mot henne opprettholdes. Kvinnen i 50-årene ble lørdag siktet for å ha hensatt noen i hjelpeløs tilstand.

– Siktede er løslatt. Vi anser det ikke som noe fare for bevisforspillelse, sier Schilling til NRK.

Schilling bekrefter at mannen ble funnet i sin egen leilighet og at det er en relasjon mellom siktede og avdøde. Hva denne relasjonen er, ønsker ikke politiet å kommentere.

Den siktede kvinnen erkjenner ikke straffskyld.

– Hun er fortvilet og stiller seg uforstående til siktelsen, sier forsvarer Sille Heidar til NRK.

Politiet tror dødsfallet kan ha skyldtes en fallulykke, basert på opplysninger i den foreløpige obduksjonsrapporten. Mannen, som er i 60-årene, ble funnet i sin egen leilighet i Drøbak natt til lørdag.

Ifølge politiet var det en nabo som varslet politiet. Naboen var vitne til dødsfallet og skal ha forsøkt å hjelpe den avdøde.

Politiet sier at den siktede kvinnen ble pågrepet basert på opplysninger fra vitnet og andre etterforskningsopplysninger.

– Naboen observerte at mannen lå livløs på gulvet, og hun kom seg inn i leiligheten. Hun forsøkte å hjelpe den avdøde, og det var hun som varslet ambulanse og politi, sier politiadvokat Jon Granrud til NTB.

Politiet har etterlyst vitner som var til stede under Jonas Fjeld-konserten i Drøbak fredag kveld. Både den avdøde mannen og den siktede kvinnen var på konserten, ifølge Granrud.

– Vitner har beskrevet at et par kranglet høylytt under konserten. Vi kan ikke stadfeste at det paret er den avdøde mannen og den siktede kvinnen, men vi vil undersøke de opplysningene nærmere, sier politiadvokaten.

Laster kart, vennligst vent...

Lyspunkt

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger