– Etterforskningen vil vise om dette var et uhell eller ikke

Mann i 60-årene funnet død i en leilighet. En person er pågrepet i saken, og er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

Mistenkelig dødsfall i Drøbak

FUNNET DØD: En mann i 60-årene ble funnet død i en leilighet i Drøbak.

Foto: Anna Nesje / NTB scanpix

Mannen i 60-årene ble funnet i en leilighet i Drøbak. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, og har iverksatt taktisk og teknisk etterforskning på stedet.

Like etter klokken 23.09 fredag, mottok politiet en melding fra AMK-sentralen. De hadde rykket ut til leiligheten og funnet mannen i 60-årene.

En kvinne i 50-årene er pågrepet, og har sittet til avhør hos politiet lørdag ettermiddag.

– Det er noen skader på den avdøde som gjør at vi ser på det som et mistenkelig dødsfall, sier politiadvokat Jon Granrud i Øst politidistrikt, til NRK.

Laster kart, vennligst vent...

MISTENKELIG DØDSFALL: Mannen i 60-årene ble funnet død i Drøbak natt til lørdag.

Tyder på fallskade

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at den avdøde skal ha ytre skader som kan være fra et fall.

– De ytre skadene som avdøde er påført er forenlige med fallskade, men den endelig dødsårsaken vil vi ikke få vite om før den endelige obduksjonsrapporten, sier politiadvokat Yvonne Schilling i Øst politidistrikt, til NRK.

– Politiet er interessert i å komme i kontakt med alle som kan ha sett noe mistenkelig under Jonas Fjeld-konserten i Drøbak fredag kveld eller i området rundt klokka 22.00, oppfordrer Schilling.

Kvinne siktet

Politiet opplyser at en kvinne i 50-årene er pågrepet i saken, siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. Vedkommende vil bli avhørt som siktet i denne saken og som vitne om det mistenkelige dødsfallet.

– Hun er fortvilet og stiller seg uforstående til siktelsen, sier kvinnens forsvarer, Sille Heidar, til NRK.

Politiet har til nå avhørt noen vitner, og skal jobbe med det videre. De holder også på med en rundspørring i nabolaget.

Politiet mener det er for tidlig å slå fast hva som egentlig har skjedd.

– Etterforskingen som pågår vil eventuelt vise om det er noe annet som har skjedd, om dette var et rent uhell eller om hun har hensatt han i en hjelpeløs tilstand, sier Schilling.

Relasjonen mellom den avdøde mannen og kvinnen i 50-årene er ukjent, og politiet jobber med å avklare forholdet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger