Uavgjort mellom Sandefjord og Bodø/Glimt

I kveld tar Sandefjord imot Bodø/Glimt hjemme på Komplett Arena. Forrige gang lagene møttes, endte det 1–1.

Laster innhold, vennligst vent..

Sandefjord ligger nederst på tabellen, mens Bodø/Glimt ligger på 11. plass før kveldens oppgjør. I forrige runde sikret Bodø/Glimt seg tre poeng hjemme da de vant 3–1 mot Sarpsborg, mens endte med uavgjort og 3–3 borte mot Stabæk.

Sist gang lagene møttes, var i Bodø i juni. Da endte det uavgjort. Glimt-trener Aasmund Bjørkan tror ikke det blir noen enkel kamp på Komplett Arena i kveld.

– Det er fryktelig lite som skiller lagene i Eliteserien fra hverandre. Sandefjord er et lag i stigning. Det er små marginer i hver eneste kamp, så om vi skal få med oss noe hjem fra Sandefjord må vi være 100 prosent skjerpede og klare. Det håper og tror jeg vi er. Vi gleder oss veldig til kampen, og satser på at vi kan ta med oss tre poeng i bagasjen hjem, sa Bjørkan til glimt.no tidligere denne uka.

Også hjemmelagets trener, Martí Cifuentes har store forventninger til oppgjøret.

– Det er en viktig kamp. Jeg har samme følelse som jeg hadde mot Lillestrøm. Vi ønsker å vise våre supportere, for de fortjener en god kamp. De er lojale, så vi må levere nå. Vi har hatt noen gode treninger denne uka, og jeg er trygg på hva vi kan vise, har Cifuentes sagt til Sandefjord fotballs egne nettsider.

Laster innhold, vennligst vent..