Hopp til innhold
Narvik Ishockey Arctic Eagles
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix

Arctic Eagles

Oppsummert

Få siste nytt om Narvik Hockeys Arctic Eagles her.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Arctic Eagles spiller første hjemmekamp i dag

  Nord-Norges eneste ishockeylag i 1. divisjon, Arctic Eagles fra Narvik, spiller sin første hjemmekamp på Nordkraft Arena i kveld mot Bergen. Serien startet forrige helg.

  Etter en tung slutt på sesongen i fjor hvor Narvik var bare ett poeng til å rykke opp til Eliteserien, altså Fjordkraft-ligaen, er laget nå klar med ny trener Elmo Aittola.

  Sportssjef Martin Persson tror Narvik hockey skal gjøre en god sesong i 1.divisjon, skrev Fremover i forbindelse med seriestart.

  De andre lagene i 1. divisjon er Bergen, Nidaros, Comet, Furuset, Hasle Løren, Lørenskog og Gjøvik.

  Arctic Eagles publikum i Narvik
  Foto: Frida Brembo / NRK
 • Narvik misset opprykket

  Kvalifiseringsfinalen mellom byrivalene Manglerud Star og Grüner gikk til forlengning. Dermed måtte Narvik se langt etter opprykk til eliteserien ishockey.

  Narvik gjorde jobben og slo Comet Halden 3-1 på borteis, men da Grüner hentet opp to mål og utlignet til 2-2 mot Manglerud Star var det til ingen nytte. Andrei Kastsitsyn avgjorde til 3-2 for MS i forlengningen, men uansett ville begge osloklubbene berge plassen så lenge begge fikk poeng.

  Det var lenge målløst i Halden, og Comet øynet noen trøstepoeng i en kvalifisering som endte med seks tap og bare ett poeng. Mål av Jeppe Meyer, Hans Nordlund og Nils Carnbäck i siste periode ga Narvik 3-1-seier, men laget endte ett poeng bak MS og Grüner.

  Det betyr at det fortsatt er tre Oslo-lag i eliteserien neste sesong. (NTB)

  Narvik hockey
  Foto: Kjell Mikalsen / NRK
 • Drømmen om opprykk i live

  I Narvik kjemper iskrigerne til Narvik Arctic Eagles om opprykk til eliteserien. I omspillet møtes de to beste lagene i 1.divisjon, og de to svakeste i eliteserien. Narvik, som måtte vinne mot Mangerud Star i kveld, tok ledelsen ved Marcus Nordlund sent i 2. periode.
  I siste periode dobler Narvik ledelsen, før Manglerud Star reduserte. Narvik vant til slutt 3-1 og holder drømmen om opprykk i live.

  Arctic Eagles publikum i Narvik
  Foto: Frida Brembo / NRK
 • Arctic Eagles vant

  Etter å ha slått Furuset 7-1 på lørdag, var det ventet at hockeylaget fra Narvik, Arctic Eagles, skulle slå dem på nytt, søndag. Det gjorde de med knappest mulig margin, og vant 2-1. Neste kamper er mot Haugesund Elite i 1. divisjon.

 • Sprudler i gjenåpningen

  Ishockeyklubben Arctic Eagles fra Narvik har både sprudlet på banen og på tribunene i dag. Etter første periode står det 3-0 til ørnene, og supporterleder Kurt-Ivar Berg er i ekstase: – Det her er magisk, vi har gledet oss til siden det ble nedstengt!

  Arctic Eagles publikum i Narvik
  Foto: Frida Brembo / NRK