Arctic Eagles
Foto: Kjell Mikalsen / NRK

Arctic Eagles

Oppsummert

Få siste nytt om Narvik Hockeys Arctic Eagles her.

 • Narvik tapte mot Vålerenga

  6-4 ble sluttresultatet, etter en spennende kamp der Arctic Eagles fra Narvik spilte jevnt mot den regjerende seriemesteren, Vålerenga, skriver Fremover. Dette er Narviks tredje strake tap, og de ligger nå på 8. plass i Get-ligaen.

 • Arctic Eagles møter Vålerenga

  Narvik-laget Arctic Eagles møtte i dag Vålerenga på bortebanen Furuset forum. Stillingen står så langt 5–4 til bortelaget før de går inn i siste runde. Lagene fikk i overkant av en 40 minutters lang pause på grunn av tekniske problemer på banen. Klokken 16.38 blåser dommeren igjen i fløyta, og siste runde starter, det skriver Fremover.

  Arctic Eagles før kampen
  Foto: Ole Dalen / NRK
 • Narvik tapte mot Storhamar

  Storhamar tok tidlig føringen borte mot Narvik i søndagens eliteserieoppgjør i ishockey. Mjøslaget så seg aldri tilbake, og vant til slutt 5-2. Narvik blir stående med 21 poeng.

  Arctic Eagles før kampen
  Foto: Ole Dalen / NRK
 • Narvik tapte på tampen

  Etter tredje periode stod det 1-1 mellom Narvik Ishockey og Manglerud Star, og kampen gikk til ekstra tid på fem minutter. Der scoret laget fra Oslo seiersmålet fire sekunder før slutt. De har nå åtte poeng og ligger på nedrykksplass, mens Narvik har 21 poeng på plassen over.

  Wade Murphy
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
 • Overtid i Narvik

  Det står 1-1 mellom Arctic Eagles - Manglerud Star etter tre spilte perioder. Det betyr at det skal spilles fem minutter spilleforlengelse for å se om det kan kåres en vinner. Begge lag er nå sikret ett poeng. Narvikklubben ligger for tiden på 8. plass med 21 poeng.