Narvik Ishockey Arctic Eagles
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix

Arctic Eagles

Oppsummert

Få siste nytt om Narvik Hockeys Arctic Eagles her.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Arctic Eagles vant

  Etter å ha slått Furuset 7-1 på lørdag, var det ventet at hockeylaget fra Narvik, Arctic Eagles, skulle slå dem på nytt, søndag. Det gjorde de med knappest mulig margin, og vant 2-1. Neste kamper er mot Haugesund Elite i 1. divisjon.

 • Sprudler i gjenåpningen

  Ishockeyklubben Arctic Eagles fra Narvik har både sprudlet på banen og på tribunene i dag. Etter første periode står det 3-0 til ørnene, og supporterleder Kurt-Ivar Berg er i ekstase: – Det her er magisk, vi har gledet oss til siden det ble nedstengt!

  Arctic Eagles publikum i Narvik
  Foto: Frida Brembo / NRK
 • Narvik tapte i tingretten

  Narvik Ishockeyklubb nådde ikke fram i retten og får ikke plass i eliteserien kommende sesong.

  – Jeg er glad for rettens konklusjon og håper vi nå kan gå videre. Norsk ishockey fortjener at vi bruker energien på å planlegge kommende sesong og ikke minst gleder oss over VM som starter denne helgen, uttaler ishockeypresident Tage Pettersen i en pressemelding.

  Styret i Norges Ishockeyforbund valgte i mars å holde fast ved ti lag i eliteserien neste sesong. Dermed rykker Narvik ned, mens Ringerike tar turen opp til øverste nivå. Avgjørelsen ble tatt etter at man ga opp håpet om å få fullført seriespillet før VM i mai.

  Klubben anket avgjørelsen fra forbundsstyret, men tapte ankesaken. Derfor valgte klubben å ta saken til det sivile rettssystemet.

  Eliteserien ishockey Vålerenga - Narvik
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Narvik tek nedrykkssaka til retten

  Narvik Hockey går til sivil rett for å få lov til å spele i eliteserien også neste år.

  – Å få norsk rett til å vudere forbundet sin handlemåte i saka, vil vere det beste for norsk ishockey, seier styreleiar Terje Feragen i ei pressemelding frå klubben.

  Dei krev å få spele i eliteserien neste sesong også. Dersom klubben ikkje vinn fram med kravet, vil det bli reist erstatningssak mot Norges Ishockeyforbund.

  Både styret og ankeutvalet i ishockeyforbundet har tildgeare bestemt at klubben skal rykke ned etter årets sesong, som ikkje blei fullført etter planen.

  Narvik enda nest sist, men blei likevel dømd til nedrykk fordi dei hadde lågare gjennomsnittspoeng enn Grüner. Det var det forbundet la til grunn. Det meiner Narvik blir feil.

  Norsk Topphockey hadde gått inn for å løyse floken ved å auke talet på lag i eliteserien, men fekk ikkje forbundsstyret med seg.

  Arctic eagles-Frisk Asker-051220
  Foto: Frida Brembo-Egilsrud / NRK
 • Narvik åpner for spill i Sverige

  Ishockeyklubben Narvik kan ende opp med å spille i svensk ishockey hvis laget ikke vinner fram i kampen om å beholde eliteserieplassen i Norge.

  – Det kan være et alternativ å gå inn i Sverige, ja. Vi vil ta opp det dersom vi får avslag nå, sier Narviks styreleder Terje Feragen til nitten.no.

  Narvik har engasjert advokat og tidligere ishockeypresident Per A. Flod og anket før påske vedtaket om nedrykk.

  Narvik hockey
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix