To Reiten-assist da Chelsea ble seriemester

Guro Reiten la opp til ledermålet før det var spilt to minutter, og Chelsea-kvinnene tok sitt femte seriegull på rad med 6-0 over Manchester United.

Dermed kunne manager Emma Hayes feire en 14. tittel før hun forlater Chelsea og blir USAs landslagssjef.

Mayra Ramirez var den store spilleren. Den colombianske spissen var tilbake etter skade, og United, som er nybakt FA-cupvinner, hadde ikke noe svar på hennes kraft og rykk. Hun sto med to mål og to assist da lagene gikk til pause på 4-0 til gjestene.

Reiten bidro til å punktere spenningen for godt da hun sekunder ut i den andre omgangen løp opp returen etter sitt eget stolpetreff og serverte Melanie Leupolz pasningen til det femte Chelsea-målet.

Fran Kirby satte punktum i sin siste kamp som Chelsea-spiller. I likhet med Maren Mjelde, som ikke var i troppen lørdag, forlater hun klubben. (NTB)