NRK Meny
Normal

Høydepunkter fra 1. divisjon kick-off

Hødd har fått en trener som bor på stadion, Christian Michelsen er drit lei det samme spørsmålet og spillerne skryter uhemmet av hverandre. Alt i alt var det god stemning under direktesendingen fra Ulsteinvik og Kristiansund. Se klipp fra sendingen her.

Christian Michelsen

Christian Michelsen gleder seg til seriestart, men har fått nok av et spørsmål.

Foto: NRK

Torsdag kveld hadde NRK Møre og Romsdal i samarbeid med Vikebladet og Tidens Krav en nettsending fylt av intervjuer med trenere, spillere og ledere i Hødd IL og Kristiansund Ballklubb.

Årets 1. divisjon sparkes i gang til helgen og begge lagene fra fylket er ventet å hevde seg helt i toppen av divisjonen.

Under finner du noen klipp fra nettsendingen.

«Bromance» i Hødd-leiren

Øystein Vestvatn kom til Hødd fra Follo for kort tid siden, men ser ut til å ha blitt god venn med Eirik Ulland Andersen allerede. De to skryter i hvert fall stort av hverandre som fotballspillere.

Høddspillerne skryter

Fikk to gule kort – ble ikke utvist

I første serierunde venter Mjøndalen på motsatt banehalvdel for Kristiansund Ballklubb. Klubbens kaptein, Espen Næss Lund, har en noe spesiell historie fra et tidligere møte med laget som rykket ned fra Eliteserien før denne sesongen.

intervju Espen Næss Lund

– Drit lei

KBK-trener Christian Michelsen er kjent for å svare veldig fornuftig og balansert på spørsmålene han får fra journalister. Det er vanskelig å lokke ut av han et overskriftsvennlig sitat, mens svar som «vi tar en kamp av gangen» florerer.

Men spørsmål om manglende målteft har Michelsen fått nok av:

intervju Christian Michelsen

Eriksen puster fotball

Hødd nye trener Hans-Erik Eriksen er et ubeskrevet blad for mange av Hødd-supporterne. Men at den tidligere Follo-treneren brenner for fotball er det liten tvil om.

Intervju Hans-Erik Eriksen