NRK Meny
Normal

Mye slåssing, fyll og vold

Det har vært en rekke tilfeller av slåssing, fyll og vold natt til lørdag. Både i Romsdal og på Nordmøre har politiet hatt mer enn nok å henge fingrene i mens det har vært noe roligere på Sunnmøre.

Politi

Politiet har hatt mye å gjøre i løpet av natten.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

I sentrum av Åndalsnes ble en mann i 50-årene slått ned ved 0130-tiden og måtte fraktes til sykehus. En mann i 20-årene er mistenkt, opplyser politiet.

I Molde ble en kvinne i 20-årene slått av en mann på et utested. Noen minutter senere ble en kvinne i 20-årene slått av en mann, også dette på et utested i Molde. I begge tilfellene var resultatet en skadet tann.

På et utested i Kristiansund ble en mann i 20-årene slått av en jevnaldrende mann. To andre måtte vises bort fra stedet fordi de forstyrret politiets arbeid.

Bråk på utesteder

I de tre største byene har det vært mye folk i sentrum natt til søndag. Ved flere utesteder har politiet måtte gripe inn på grunn av slåssing og ordensforstyrrelse, og flere personer er blitt bortvist.

På Sunnmøre er en mann i Ålesund og en mann i Ørsta brakt i arresten på grunn av ordensforstyrrelse. I Ålesund ble en mann i slutten av tenårene slått i ansiktet med et glass av en jevnaldrende mann. Mannen måtte til legevakten for å sy et kutt i ansiktet.

Berusede personer

Politiet har måtte også ta hånd om flere berusede personer i løpet av natten.En mann i 20-årene ble påtruffet gående ved Hollingen, kald og beruset. Mannen begynte å gå etter å ha fått motorstopp og er mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

En bil havnet i grøfta ved Myrbostad i Fræna ved 05-tida i natt. En mann i 20-årene er mistenkt for kjøring i alkholpåvirket tilstand.

På morgenkvisten ble en sommerkledd beruset mann tatt hånd om av politiet i Molde