Molde FK vann over Strindheim

Molde Fotballklubb tok turen til nabofylket og møtte 2. divisjonslaget Strindheim i onsdagens cupkamp.

Der slapp dei unna med skrekken og tok seg vidare til den neste runden av cupen.

MFK-spelar Aaron Samuel scora kveldens første mål 38 minutt ut i første omgang. Molde tok kommandoen frå start og kunne ha leia med fleire mål då dei to laga gjekk til pause, men vertane forsvarte seg bra i eigen boks. Til pause var stillinga difor 1–0 til moldensarane.

Strindheim kom raskt ut av startblokkene i andre omgang og fekk utlikna etter berre to spelte minutt. Anders Nytoft utnytta ein feil frå Valdemar Lund i Moldes forsvar.

Etter utlikninga tok MFK igjen kontroll over kampen og etter 53 minutt scora Aaron Samuel sitt andre mål.

Etter dette blei det ingen fleire mål og Molde vann 2–1.

Molde-trenar Erling Moe var fornøgd med sigeren og meinte at den var fortent, sjølv om dei møtte motstand på bortebane.

– Eg synest det er ein kamp der vi har god kontroll, og det har vi ikkje alltid hatt i kampar i andre runde. Og så er det klart at vi gjer det litt vanskelegare for oss sjølv når vi startar andre omgang på den måten vi gjer. Men så tek vi oss inn igjen relativt kjapt. Kampen lever jo når det bli sånn, det gjer det ofte mot gode 2.-divisjonslaget, seier Moe.