NRK Meny

Mener han ble utsatt for heksejakt

Tidligere verneombud Runar Kjørsvik mener personalpolitikken i Shell går helt på tvers av norske lover og regler for arbeidslivet. Kjørsvik som ble sagt opp i 2015, hevder overfor Romsdals Budstikke at han ble fjernet fordi han tok opp flere kritikkverdige forhold på Nyhamna, og at han er blitt utsatt for en heksejakt. Det skjedde i forbindelse med en omorganisering. Kommunikasjonssjef Kitty Eide i Shell sier til avisen at de ikke kjenner seg igjen i Kjørsviks framstilling av forholdene på Nyhamna.

Siste video/lyd

Innbyggerne på Kleive i Molde kommune frykter ulykker, og kjemper for å få revet ei falleferdig brygge. Kommunen sier det ikke er deres ansvar.
I dag var entreprenørar på synfaring på traseen for Nordøyvegen. Statens vegvesen har utlyst dei første kontraktane, og interessa er stor.
Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.