Hopp til innhold

Guro Reiten fikk ny Chelsea-kontrakt

Fotballprofilen Guro Reiten har signert ny kontrakt med Chelsea. Den nye avtalen inneholder en opsjon om forlengelse fram til sommeren 2026.

Det opplyser London-klubben på sine nettsider lørdag formiddag.

Reiten signerte så sent som i fjor sommer en ny treårskontrakt som hadde varighet til sommeren 2025. Den nye avtalen inneholder en opsjon som gjør at samarbeidet kan forlenges til 2026.

Det er også grunn til å tro at Reiten har fått forbedret sine betingelser som følge av solid spill siden signeringen i 2022.

– Vi er veldig glade for å gi Guro en ny avtale og belønne henne for fantastiske prestasjoner, sier daglig leder Paul Green.

Reiten har vært i Chelsea siden 2019 og vunnet blant annet fire serietitler med London-klubben. I alt har det blitt ti trofeer.

– Jeg har vært her i fire år og elsket hvert sekund. Det føles som min andre familie og jeg har veldig gode venner her. Det er ingen andre steder jeg ville være, sier Reiten.

Hun var i år nominert i Gullballen-kåringen, der det til slutt ble 19.-plass.

Reiten har vært plaget med skader i høst og har ikke spilt siden tidlig i oktober. Hun er derfor ikke en del av den norske landslagstroppen som slo Portugal fredag og møter Østerrike tirsdag.

(NTB)

Womens Super League Chelsea v Arsenal
Foto: PAUL CHILDS / Reuters

SISTE FRÅ MØRE OG ROMSDAL