NRK Meny
Normal

Garanterer seier

Aalesund fikk en etterlengtet opptur i cupen på onsdag. Nå trenger laget å ta med seg godfølelsen inn i seriekampen mot Tromsø.

Harald Aabrekk

AaFK-trener Harald Aabrekk garanterer at laget hans vil slå Tromsø søndag.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Det er to lag med en fattig poengfangst så langt som møtes i Ålesund søndag. Begge lag står med ett poeng så langt, og tørster etter årets første seier.

Laster innhold, vennligst vent..

Ingen målfest

Noen målfest ligger det dog ikke an til på Color Line stadion. Tromsø har ikke scoret på noen av sine fire siste besøk i Ålesund, og på de fire siste møtene mellom lagene i jugendbyen har det blitt scoret tre mål tilsammen.

Det er to lag som har sin styrke på henholdsvis hjemme og bortebane som møtes i dette oppgjøret. AaFK har ikke tapt på sine åtte siste hjemmekamper, mens Tromsø ikke har vunnet på sine 12 siste bortekamper i eliteserien.

Garanterer seier

AaFK-trener Harald Aabrekk går offensivt ut foran kampen på søndag. Til klubbens eget nettsted garanterer han tre poeng, og videre at det er på søndag han har planer om å vise frem nye AaFK på skikkelig vis.

Aabrekk innrømmer at det har tatt litt lengre tid enn planlagt , men at de nå er klare for å angripe med langt større trøkk, og at duell- og løpskraft gradvis er kommet på plass.