Alt klart for idrettsfest i Ulsteinvik

Dimna IL står som arrangør av inndørs-NM i friidrett i helga. Arrangøren er over seg av glede for støtten fra andre lag i området som vil hjelpe til med det praktiske.

Trond Berg
Foto: Marie Myklebostad / NRK

Lørdag og søndag arrangeres innendørs-NM i friidrett i Ulsteinhallen. Arrangøren Dimna IL har satt opp ekstra tribuner så nå er det klart for at hallen kan ta imot 1300 tilskuere, deltakere og utøvere.

Rørende

– Vi gleder oss virkelig til dette, sier arrangementsansvarlig Trond Berg. Han er over seg av glede for den hjelpen laget har fått fra andre klubber i regionen. Hødd Fotball, Hødd Håndball, Cyckleklubben og andre idrettslag- alle stiller opp med hjelp

– Da de 160 funksjonærene var samlet tirsdag kjente jeg at det frøs litt nedover ryggen på meg, sier Berg.

Bygger positivt samhold

Hele kommunen er med og drar nytte av mesterskapet, sier Berg. Det er utrolig positivt for nærmiljøet i Ulstein. Hotellet er fullt, butikkene kommer til å merke det og det bygger samhold og fellesskap.

– Et slikt NM i friidrett er mere enn bare en idrettsfest, sier Trond Berg som lover at alt skal være klart de de første utøverne kommer fredag ettermiddag.

Sommer-OL i Rio 2016

Kan Karsten Warholm sette nye personlige rekorder i helga?

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Har en av de beste

Dimnas IL's egen Karsten Warholm viste solid form da han vant både 60 m og 100 m under Florø Indoor for en uke siden Han satte personlig rekord på begge distansene. 60 m på 6,75 sekunder mens 100 m gikk unna på 10,49 sekunder.

60 m tida er den 10 beste tida i Norge gjennom tidene. Han topper også årets innendørs statistikk på både 60 m og 100 m. Spå spørs det om han klarer å sette nye rekorder hjemme på NM-arenaen denne helga. Dette vil bli ei fjør i hatten for arrangørklubben.