Hopp til innhold

Kathrine Synnes Finnskog

Lyttegruppa i MGP 2014 består av musikkprodusent Marie Komissar, musiker Tarjei Strøm, 730-redaktør Gisle G. Stokland og Music Norway-direktør Kathrine Synnes Finnskog sammen med MGPs egen musikkansvarlig Vivi Stenberg.

MGP 2014: Kathrine Synnes Finnskog

Kathrine Synnes Finnskog har jobbet i norsk musikkbransje i en årrekke. Etter å ha vært innom platebransjen, startet hun I 2002 startet Bpop Management sammen med Julie Forchammer, der hun var med på å bygge opp artister som Annie, Magnet og Elvira Nikolaisen.

Kathrine joinet etter hvert byrået Mentometer, og Bpopmentometer ble i løpet av få år et av Norges største booking- og management selskap. Her jobbet hun blant annet med Alexander Rybak da han vant Eurovision Song Contest i 2009. Siden startet hun Synnes Management, som også jobbet for andre MGP-artister, som Maria Haukaas Mittet og Tooji.

Kathrine er basert i Oslo, og er i dag direktør for Music Norway, en stiftelse opprettet av Kulturdepartementet, med formål å legge til rette for eksporttiltak og internasjonal profilering av norsk musikk.

Se videopresentasjon av Kathrine øverst i artikkelen.

SE VIDEO: Slik jobbet lyttegruppa

SE VIDEO: Emne