Hopp til innhold

Tarjei Strøm

Lyttegruppa i MGP 2014 består av musikkprodusent Marie Komissar, musiker Tarjei Strøm, 730-redaktør Gisle G. Stokland og Music Norway-direktør Kathrine Synnes Finnskog sammen med MGPs egen musikkansvarlig Vivi Stenberg.

MGP 2014: Tarjei Strøm

Musiker Tarjei Strøm deltok i Melodi Grand Prix 2013 som trommeslager for bergensbandet Datarock. Han har jobbet med en rekke norske artister som Ralph Myerz & the Jack Herren Band, Lars Vaular, Ylvis og Maria Mena.

Tarjei har også vært programleder for radioprogrammet Sexy sammen med Totto Mjelde i NRK P3 og er fast musikkmytespesialist i NRK P1s program Norgesglasset. I januar er han tilbake på radioen som programleder i den nye radiokanalen NRK P13.

Tarjei er en populær DJ som reiser Norge rundt på festivaler og klubber, men han holder det også ekte hjemme med faste kvelder på rockestedet Garage i Bergen. Tarjei er født og oppvokst i rocken, men er altetende når det kommer til sjangre - både som musiker og lytter.

I vår var Tarjei paneldeltaker i «Adresse Malmø»-programmene, og han innrømmer en stor kjærlighet for MGP - som bare ser ut til å bli større og større med tiden.

Se videopresentasjon med Tarjei øverst i artikkelen.

SE VIDEO: – Her er det mange potensielle hitlåter!

SE VIDEO: Bli kjent med alle medlemmene av lyttegruppa