Hopp til innhold

Pimp opp vaflene til nye høyder

Den tradisjonsrike vaffelen kan brukes på nye måter. Bakemesterskapet viser at vaflene er et fantastisk utgangspunkt for nye smaker. Her får du oppskriftene på tre helt nye varianter.

Vafler med øl og blåbær, vafler med fritert kylling og vafler med bringebær og lakris

Vafler som du aldri har smakt før. Her er varianter med øl, med fritert kylling og med lakris og bringebær.

Foto: Lars Kristian Steen

Vafler kan være enkelt å lage. Men i Bakemesterskapet krever de mer enn den vanlige vaffelen.

Selv om vaflene ser ut som de pleier, er smaken helt ny. Cathrine Dokken Belsheim bruker øl i sin bestemors oppskrift.

Ollie Harder serverer vaffel med fritert kylling, dette vil du imponere med!

Martin Søraa imponerte dommerne med lakris i sine vafler. De serveres med bringebær.

Hvordan vaflene ble laget, og hvem som laget de beste, kan du se i denne episoden av Bakemesterskapet.

Søte, salte og krydra – vafler kommer i uendelige varianter når deltakerne lager kjærlighetsrøre.

Søte, salte og krydra – vafler kommer i uendelige varianter når deltakerne lager kjærlighetsrøre.