Slik gjør du
Andebryst
Snitt rutemønster i andefettet, bruk en skarp kniv slik at du ikke skjærer ned i kjøttet. Salte og pepre andebrystet. Stek med fettsiden ned i 4-5 minutter, til det blir gyllent og sprøtt. Snu brystet, og stek ferdig i stekeovn med fettsiden opp, på 150 grader, til kjernetemperaturen er 58-62 grader. Andebrystet kan også stekes ferdig i stekepanne.
Beter
Betene skrelles, kuttes i skiver og drysses med olje, litt rødvinseddik, honning og salt. Bak betene i ovnen på 200 grader til de er møre, vel 30 minutter. I etterkant kuttes de i ønsket form ved hjelp av et glass.
Chevre kan skjæres i skiver og varmes i ovnen, men denne på bildet er skåret i skiver og servert romtemperert .
Ferske bringebær deles i to og anrettes på tallerkenen med skivet spekeskinke