NRK Meny
Normal

Synger med ulver

Ulver er musikalske talenter hevder en dyrepasser som også vil lære flokken å danse.

Ulv

Illustrasjonsfoto.

Foto: Franck Delhomme / Franck Delhomme

Dyrepasser Luo Yong har skapt seg et unikt yrke. Jobben som dirigent for 30 ulver har blitt hans store prosjekt.

Ved en tilfeldighet oppdaget Yong som er ansatt i Chongqing Wild Zoo ulvenes spesielle evner, skriver Ananova.com.

- En gang jeg spilte gitar og sang «I Am A Wolf From The North» reiste en ungulv seg, gikk bort til meg og så på meg. Plutselig ulte han med rytmen. Han rørte til og med strengene med klørne, forteller Yong.

Siden det har han lært de 30 ulvene i parken å synge med på sangene.

- Min neste plan er å finne noen som kan skrive en sang til dem og å finne noen som kan lære dem å danse, sa Luo Yong til People's Daily i følge Ananova.com.

Flere mirakuløse hendelser leser du her

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.