Hopp til innhold

– Et av verdens beste treningsapparater

Treningsekspert Yngvar Andersen svarte leserne i nettmøte. Se hva han mener er et av verdens beste treningsapparater.

Yngvar Andersen

«Om ein ser isolert på ein kortsiktig vektreduskjon er ikkje trening bra på noko vis. Men vil ein holde vekta, være sprek, glad og så vidare er den ingenting som er viktigare enn å få gode treningsvaner , skrev Puls-Yngvar til en av våre lesere i mandagens nettmøte».

Foto: Astrid Engen / NRK

Yngvar svarer nå

Yngvar Andersen svarte på spørsmål fra leserne.

Foto: Kine Løken Thoreid / NRK

Mandag kveld svarte Yngvar Andersen, kjent fra NRK-programmet Puls, på lesernes spørsmål om trening. Der avslørte han blant annet hva han synes er et av verdens beste treningsapparater.

«Trapper er fantastisk. Og går du dei fort har du kanskje merka at det allereie er god trening. Ellers kan du hoppe, gå to og tre trinn i gongen. Gå sidelengs, baklengs. Eit og eit trinn kjapt. Har du ein partner er det strålande å gå trillebår i trapp. Tungt, men veldig bra for mage, rygg, skuldre og armar. Berre å bruke eit av verdas beste treningsapparater.», svarte Yngvar.

Nettmøtet er nå avsluttet. Pågangen har vært stor, og derfor er det dessverre ikke alle som har fått svar på spørsmålene sine.

Under kan du se hva Puls-Yngvar svarte leserne. Husk også å sjekke de aller nyeste treningstipsene fra treningseksperten:

NB! Mandagens Puls-sending kan du se på tv.nrk.no. Der du får nye tips til hvordan du enkelt og greit kan få opp formen uten å betale for dyre treningsmedlemskap.

Innholdet som lå her kan ikke vises.

TV og radio

Tonnevis av møbler kastes hver dag. Kan Trygve Slagsvold Vedum og Christian Strand pusse opp barneskolen til Trygve med møbler NAV har dumpa?
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)