Kvinne og lav blirter

Se hva dette betyr for deg og hvordan du passer sammen med andre blirtere.

Svarene dine viser at du er en lav blirter. Lave blirtere sier normalt ikke det første de tenker på, men har det med å nøle og overveie tankene før de svarer andre.

Frykten for å si noe galt, eller å virke aggressiv, gjør at du ofte føler deg tvunget til å være forsiktig i samtaler med andre.

Lave blirtere er ofte sjenerte og innadvendte og har derfor en tendens til å holde tankene sine for seg selv, snarere enn å dele dem med andre.

Ettersom det kan være en stor utfordring for lave blirtere å skulle fortelle hva de føler, kan de noen ganger mislykkes i å få behovene sine dekket i forhold.

Slik passer du sammen med:

  • med lavt blirtende menn. For utenforstående kan slike forhold virke svært frustrerende ettersom begge parter vil være tilbakeholdne med å uttrykke seg. Disse forholdene ser likevel ut til å være de beste for kvinnelige, lave blirtere fordi lavt blirtende menn vil gi kvinnen en større sjanse til å uttrykke seg enn moderat eller høyt blirtende menn vil gjøre. Alt i alt ser slike forhold ut til å fungere godt.
  • med moderat blirtende menn. Totalt sett ser slike forhold ut til å være sunne. Undersøkelser blant gifte eller datende par viser at lavt blirtende kvinner har en tendens til å være fornøyd i intime forhold med menn som er mer blirtende enn dem selv.
  • med høyt blirtende menn. Disse forholdene er vanligvis sunne. Undersøkelser blant datende eller gifte par viser at kvinner som er lavt blirtende har en tendens til å være fornøyd i intime forhold med menn som er mer blirtende enn dem selv.

Flere tester?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

TV og radio

Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi bort. Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria bestemmer seg for å gjøre noe med dette.
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)