Jackson i studio – krever arbeidsro

Michael Jackson har forskanset seg i studio. Verken ungene hans eller damer får forstyrre konsentrasjonen.

Michael Jackson

Michael Jackson har forskanset seg i studio for å laget sitt neste studioalbum.

Foto: TIM CLARY / AFP

Michael Jackson har igjen gått i studio for å spille inn et nytt album og får produsenthjelp fra Akon og RedOne. Trioen begynte arbeidet med den kommende platen onsdag, i Palms studio i Las Vegas, skriver New York Post på sine nettsider.

Har avskåret seg

For å kunne fokusere fullt og helt på det kommende albumet har Michael Jackson nærmest avskåret seg fra verden rundt, og gått i hi i studio, dersom vi skal tro amerikanske kilder.

Ifølge nettsteder som Contactmusic.com tillater han ikke besøk mens han jobber.

- Michael produserer albumet selv og deretter vil han selge det inn til et plateselskap når han er ferdig, sier en kilde til New York Post.

- Veldig viktig

- Han innser at dette er veldig viktig og vil ikke ha noe som distraherer. Han kommer ikke til å involvere seg i noen forhold til en kvinne før platen er klar.

I oktober 2001 kom det siste albumet med nytt materiale fra Michael Jackson - «Invincible». Det nye albumet inneholdt 16 sanger, deriblant singelen «You Rock My World». I produksjonen av albumet hadde Michael Jackson jobbet med navn som Rodney Jerkins, Teddy Riley, Dr. Freeze og R. Kelly.

«Number Ones»

I november 2003 utga Michael Jackson og Sony en samleplate med hans nummer 1 hits på CD og DVD, med tittelen «Number Ones».

13. juni 2005 ble Michael Jackson frikjent i en rettssaken som ble holdt ved en domstol i Santa Barbara, hvor artisten sto anklaget for seksuelle overgrep mot barn, og servering av alkohol til mindreårige.

Kulturstrøm

  • Får Dobloug-prisen

    Forfatterne Carl Frode Tiller og Nils Christian Moe-Repstad får litteraturprisen, som består av et diplom og 200.000 svenske kroner. Prisen ble delt ut av den norske Dobloug-komiteen, på vegne av Svenska Akademien.

  • Get-kunder mister TV 2-kanalene

    480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det ikke ble enighet mellom partene om en ny distribusjonsavtale innen midnatt, opplyser Telia Norge. Dermed blir det svarte TV-skjermer. Avtalen regulerer hvor mye Get skal betale for TV 2s kanaler.

  • Kunstneren Christo er død

    Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag.