Hopp til innhold

Jackson i studio – krever arbeidsro

Michael Jackson har forskanset seg i studio. Verken ungene hans eller damer får forstyrre konsentrasjonen.

Michael Jackson

Michael Jackson har forskanset seg i studio for å laget sitt neste studioalbum.

Foto: TIM CLARY / AFP

Michael Jackson har igjen gått i studio for å spille inn et nytt album og får produsenthjelp fra Akon og RedOne. Trioen begynte arbeidet med den kommende platen onsdag, i Palms studio i Las Vegas, skriver New York Post på sine nettsider.

Har avskåret seg

For å kunne fokusere fullt og helt på det kommende albumet har Michael Jackson nærmest avskåret seg fra verden rundt, og gått i hi i studio, dersom vi skal tro amerikanske kilder.

Ifølge nettsteder som Contactmusic.com tillater han ikke besøk mens han jobber.

- Michael produserer albumet selv og deretter vil han selge det inn til et plateselskap når han er ferdig, sier en kilde til New York Post.

- Veldig viktig

- Han innser at dette er veldig viktig og vil ikke ha noe som distraherer. Han kommer ikke til å involvere seg i noen forhold til en kvinne før platen er klar.

I oktober 2001 kom det siste albumet med nytt materiale fra Michael Jackson - «Invincible». Det nye albumet inneholdt 16 sanger, deriblant singelen «You Rock My World». I produksjonen av albumet hadde Michael Jackson jobbet med navn som Rodney Jerkins, Teddy Riley, Dr. Freeze og R. Kelly.

«Number Ones»

I november 2003 utga Michael Jackson og Sony en samleplate med hans nummer 1 hits på CD og DVD, med tittelen «Number Ones».

13. juni 2005 ble Michael Jackson frikjent i en rettssaken som ble holdt ved en domstol i Santa Barbara, hvor artisten sto anklaget for seksuelle overgrep mot barn, og servering av alkohol til mindreårige.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters