Jackson i studio – krever arbeidsro

Michael Jackson har forskanset seg i studio. Verken ungene hans eller damer får forstyrre konsentrasjonen.

Michael Jackson

Michael Jackson har forskanset seg i studio for å laget sitt neste studioalbum.

Foto: TIM CLARY / AFP

Michael Jackson har igjen gått i studio for å spille inn et nytt album og får produsenthjelp fra Akon og RedOne. Trioen begynte arbeidet med den kommende platen onsdag, i Palms studio i Las Vegas, skriver New York Post på sine nettsider.

Har avskåret seg

For å kunne fokusere fullt og helt på det kommende albumet har Michael Jackson nærmest avskåret seg fra verden rundt, og gått i hi i studio, dersom vi skal tro amerikanske kilder.

Ifølge nettsteder som Contactmusic.com tillater han ikke besøk mens han jobber.

- Michael produserer albumet selv og deretter vil han selge det inn til et plateselskap når han er ferdig, sier en kilde til New York Post.

- Veldig viktig

- Han innser at dette er veldig viktig og vil ikke ha noe som distraherer. Han kommer ikke til å involvere seg i noen forhold til en kvinne før platen er klar.

I oktober 2001 kom det siste albumet med nytt materiale fra Michael Jackson - «Invincible». Det nye albumet inneholdt 16 sanger, deriblant singelen «You Rock My World». I produksjonen av albumet hadde Michael Jackson jobbet med navn som Rodney Jerkins, Teddy Riley, Dr. Freeze og R. Kelly.

«Number Ones»

I november 2003 utga Michael Jackson og Sony en samleplate med hans nummer 1 hits på CD og DVD, med tittelen «Number Ones».

13. juni 2005 ble Michael Jackson frikjent i en rettssaken som ble holdt ved en domstol i Santa Barbara, hvor artisten sto anklaget for seksuelle overgrep mot barn, og servering av alkohol til mindreårige.

Kulturstrøm

 • Er dette årets sommerhit?

  – Jeg synes det er så rart å tenke at det er meg det er snakk om. Man går inn på listen der og ser at det er jeg som er øverst. Det går liksom ikke inn på meg, sier Niklas Paulsen artisten bak hitlåten «Er ikke verre».

 • Advarer mot sensur

  J.K. Rowling, Margaret Atwood og Salman Rushdie er blant dem som advarer mot sensur i et opprop mot blant annet den såkalte cancel-kulturen – underskrevet av 150 forfattere og akademikere. Brevet er publisert på nettstedet til magasinet Harpers. De 150 mener det er en økende intoleranse for andres synspunkter, at det å henge ut meningsmotstandere er blitt mote, samtidig som de ser en tendens til å forenkle komplekse, politiske spørsmål «med en forbløffende moralsk sikkerhet» (NTB).

 • Skodespelar Grethe Ryen er død

  Skodespelar Grethe Ryen er død, 70 år gammal. Det skriv Det Norske Teatret på si Facebookside. Ho har dei siste åra vore alvorleg sjuk. Ryen hadde vore tilsett hjå Det Norske Teatret sidan 1977.

  Skodespelar Grethe Ryen
  Foto: Thomas Bjørnflaten / NTB scanpix