NRK Meny
Normal

Dylans toalettlukt blåser i vinden

– Det er en skandale, sier Bob Dylans nabo, om dolukten som får familien hans til å følge seg kvalme.

Bob Dylan
Foto: JEFF CHRISTENSEN / AP

Bob Dylan: «Together through life».

Bob Dylans nye album «Together through life».

Foto: Amazon

Bob Dylan er aktuell med ny plate , som har fått tittelen «Together Through Life» . Den har utgivelsesdato 28. april og er hans 46. studioutgivelse.

«Blowin’ in the Wind»

Men naboene hans i Malibu, California er mer opptatt av toalettlukten som havvindene blåser mot dem fra Dylans hus. En av Bob Dylans signatursanger er som kjent «Blowin’ in the Wind».

Nå har naboene hans klaget til lokale myndigheter over lukten, som beskrives som en «søtlig, kjemisk lukt» ifølge TMZ.com . En av dem har satt opp fem digre industrivifter i håp om å blåse lukten tilbake dit den kommer fra.

Nå er det riktignok ikke 67 år gamle Dylans eget toalett som er stridens kjerne, men en portabel utedo som vaktene hans benytter seg av.

- Skandale

– Det er en skandale, sier nabo David Emminger til Los Angeles Times om dolukten som han hevder får familien hans til å følge seg kvalme. Men Malibus borgermester Andy Stern hevder overfor Reuters at andre naboer ikke har samme luktproblemer, og at han personlig ikke kommer til å ta seg av saken:

– Jeg har ikke egentlig involvert meg i Bob Dylans toalett, akkurat som jeg ikke er så opptatt av noen andres toaletter i Malibu, sier Stern, som har sendt saken videre nedover i systemet.

Dylans talsmann har så langt ikke svart på nyhetsbyråets henvendelser.