NRKs reporter Tron Soot-Ryen og radiokokk Inge Johnsen gir tips til rask og god turmat. Matpakken blir byttet ut med potetsalat og vårsmørbrød.
Den kjente moro-mannen invaderer radiokjøkkenet til Inge Johnsen. Med seg har han en grillet kylling og en middagsrett han vi dele med folket!
For å få fiskemat med nok fisk lager Trondheim kommunes produksjonskjøkken fiskematen selv. De tilsetter ofte ekstra protein ettersom maten skal til eldre og syke.
Lapskaus er blant de mest populære rettene blant eldre. I dag er radiokokkene med på å lage ett tonn til Trondheims eldre og syke ved kommunens storkjøkken.
Det går vilt for seg på gården til Anne Huitfeldt i Klæbu. I dag lager radiokokken elgkarbonader etter husfruas oppskrift- og får bestått!
Geitramssaft smaker mer enn du kan tro. Radiokokk Inge Johnsen og Tron Soot-Ryen er fortsatt i Klæbu . Og i dag blir selv kokken overrasket.
Elgkjøtt er magert og smakfullt, og på Moen gård i Klæbu skyter de 25 elg på eget område. I selskap med en russisk frue smaker det riktig godt.
Radiokokk Inge Johnsen lager Snadderkongens blåskjellgryte på Kvithyll i Rissa.