Potetsalat i tursekken NRKs reporter Tron Soot-Ryen og radiokokk Inge Johnsen gir tips til rask og god turmat. Matpakken blir byttet ut med potetsalat og vårsmørbrød. Av Lise Sørensen
På kjøkkenet med Klaus Sonstad Den kjente moro-mannen invaderer radiokjøkkenet til Inge Johnsen. Med seg har han en grillet kylling og en middagsrett han vi dele med folket! Av Agnete Daae-Qvale Holmemo og Tron Soot-Ryen
Ekstra næringsrik storfiskball For å få fiskemat med nok fisk lager Trondheim kommunes produksjonskjøkken fiskematen selv. De tilsetter ofte ekstra protein ettersom maten skal til eldre og syke. Av Elisabeth Skarrud
Lapskaus Lapskaus er blant de mest populære rettene blant eldre. I dag er radiokokkene med på å lage ett tonn til Trondheims eldre og syke ved kommunens storkjøkken. Av Elisabeth Skarrud
Elgkarbonader Det går vilt for seg på gården til Anne Huitfeldt i Klæbu. I dag lager radiokokken elgkarbonader etter husfruas oppskrift- og får bestått! Av Elisabeth Aas
Geitramssaft Geitramssaft smaker mer enn du kan tro. Radiokokk Inge Johnsen og Tron Soot-Ryen er fortsatt i Klæbu . Og i dag blir selv kokken overrasket. Av Elisabeth Aas
Elgkjøtt med russiske erter Elgkjøtt er magert og smakfullt, og på Moen gård i Klæbu skyter de 25 elg på eget område. I selskap med en russisk frue smaker det riktig godt. Av Tine Nilsen
Blåskjellgryte Radiokokk Inge Johnsen lager Snadderkongens blåskjellgryte på Kvithyll i Rissa. Av Elisabeth Skarrud
Fiskekaker Radiokokk Inge Johnsen får vann i munnen når han steker fiskekaker og baconburger sammen med Astrid Nina Grydeland. Av Elisabeth Skarrud