Potetsalat i tursekken

NRKs reporter Tron Soot-Ryen og radiokokk Inge Johnsen gir tips til rask og god turmat. Matpakken blir byttet ut med potetsalat og vårsmørbrød.

Rask og god turmat: potetsalat.
Foto: Tron Soot-Ryen / NRK

Norgesglasset på NRK P1 gir forslag til god og rask turmat.

Matpakken blir byttet ut med potetsalat og vårsmørbrød.

Reporter Tron Soot-Ryen og radiokokk Inge Johnsen lager en vri på brødskiven med brunost og bytter ut matpakka med potetsalat.

Hør innslagene og få tips til deilig turmat her:

Smaken av Norge: Turmat del 1

Smaken av Norge: Turmat del 2

For å få til en sandwich med avokado, tomat, løk og svinesteik må det tynne, tynne skiver til. Og i poteter fra gårsdagens middag blir til en deilig potetsalat som kan få plass i tursekken.

Tron Soot-Ryen, Klaus Sonstad, Inge Johnsen

Reporter Tron Soot-Ryen og radiokokk Inge Johnsen, her sammen med Kaus Sonstad.

Foto: NRK