Hopp til innhold
Nortura Hærland

Store mengder kjøtt stjålet fra Nortura

Fem personer er siktet for å ha stjålet store mengder kjøtt fra Nortura Hærland. Politiet ser på dette som alvorlig økonomisk kriminalitet.

John Anders Lifjell, leder for Markedsutvalget for reinkjøtt i Landbruksdirektoratet.

558 tonn reinkjøtt ligger i fryselagre: – Vi ser at det utvikler seg i feil retning

Det slaktes mer enn det selges, sier leder i Markedsutvalget for reinkjøtt.

kalkuner Sollihøgda

Vogntog veltet på E16 – 1700 kalkuner må nødavlives

Et vogntog lastet med levende kalkuner veltet onsdag morgen på E16 ved Sollihøgda. Veien kan bli sperret.

Rema 1000

Reinslakteri krever millionerstatning fra Rema 1000

Reinslakteriet, tidligere Min Boazu, har saksøkt Rema 1000 og krever minst 28 millioner for tapt fortjeneste.

Kristine Vigsnes selger selkjøtt fra kaien i Alta

Folk er ville etter selkjøtt: – Som en zombieapokalypse

Etter flere uker i Vestisen er ishavsskuten «Havsel» tilbake ved kai, hvor mannskapet blir møtt av mange ivrige kunder på jakt etter årets selkjøtt. De fleste møter opp hvert år, men en og annen nykommer er det også.

Kalver, Reiersølmoen gård

«Skuddpremie» på kalv skal løse kjøttknipe

Norske bønder tyr til uvanlig skritt for å få ned kjøttoverskuddet. Kritikere mener de heller bør sette ned prisene og produksjonen.

Mann henger kjøttstykker i kroker på et lager

Fulle kjøtlager kan gi norsk juleribbe i år

Nortura har nesten 10.000 tonn kjøt på fryselager før jul. Det betyr at det neppe blir behov for å importere juleribba i år.

Solveig klapper ei ku

Åtte år etter brannen produserer Solveig verdens fineste kjøtt i ei lita nordnorsk bygd

Melkebonde Solveig Bratteng Rønning mistet nesten alt i en fjøsbrann, men nektet å gi seg. Nå produserer de japansk kjøtt i Nordland.

Norsk kylling

Frykter kyllingproduksjonen forsvinner fra Trøndelag

Nortura velger å satse på kyllingproduksjon andre steder enn Trøndelag. Nå frykter bøndene for egen næring.