Hopp til innhold
Politiet advarer mot tabletter.

Politiet advarer mot disse pillene etter at person omkom

Politiet advarer innbyggere om farlige tabletter i omløp etter et dødsfall i januar. Mye tyder på at personen ble forgiftet.

Skjev butikk

Vil rive Noregs skeivaste butikk: – Det er mange som blir svimmel og uvel

Butikken i Åsen skal erstattast med ein ny og bein butikk. Då treng ikkje kundane på Extra'en tvihalde på handlevogna.

Dame ser inn i kamera og smiler

Inger måtte flytte for å sikre barnas språk

For 11 år siden begynte Inger Marit Eira-Åhréns sønn på Røyrvik skole, men familien følte at de måtte flytte kort tid etterpå.

Linda Mari Jåma

Når kommunen svikter er det Lindas datter det går utover

Samiske foreldre opplever at kommunene ikke klarer å gi det tilbudet de har rett på. – Det er veldig frustrerende, man blir sint, sier mamma.

Norges Lover

Far og sønn dømt til fengsel for svindel mot eget eiendomsselskap

En 61-åring og hans sønn er dømt til fire og tre års fengsel for økonomisk utroskap, lånebedrageri og manipulering av regnskaper i eiendomsselskapet Prora.

politi illustrasjon

Politileiar sende SMS til trusselutsett kvinne: "Go on dance naked."

Politimannen hadde jobben med å ta vare på kvinna. Det endte med at han sjølv vart meld til politiet for å ha befølt kvinna fleire stader. Den no pensjonerte politileiaren nektar straffskuld.

Trøndelag fylke

Et nytt fylke ønsker velkommen

Nå er det bare dager igjen til Nord- og Sør-Trøndelag fylker er historie. Veien mot sammenslåing har til dels vært kronglete.

Råkjøring på E6

Folk råkjører på E6 nord for Steinkjer i sommar. På tre veker har ti bilførarar mista førarkortet på strekninga mellom Grong og Namsskogan. I neste veke går politiet til storoffensiv mot grisekjøringa.

Bodde uten vann og toalett

En litauisk arbeider i Verdal skal ha bodd i to måneder i en brakke uten vann, strøm og toalett. Arbeidstilsynet reagerer sterkt på forholdene.