Hopp til innhold
Mikal Sande og Brit Elin Sola i Paris

Mikal og Brit Elin ble sprayet med pepperspray – mistet store deler av finalen

Mikal Sande og kona Brit Elin Sola gikk glipp av halve mesterligafinalen etter kaoset som oppstod da de skulle inn på kampen. – Jeg kjente det langt ned i halshullet, sier Sande.

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid

Frustrert Kroos forlot intervju – forklarer hvorfor til NRK

Real Madrid-stjernen Toni Kroos ristet på hodet og stormet vekk fra en ZDF-reporter på gressmatten i Paris. Han gikk lei den negative tonen.

hendo

Preget Henderson fikk trøst av Klopp: – Jeg er knust

Liverpool-kaptein Jordan Henderson mener de ikke fikk som fortjent i mesterligafinalen. Følelsesmessig var han helt i kjelleren etter tapet mot Real Madrid.

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid

Keeperhelten hylles etter Real Madrids triumf: – Jeg kan ikke tro det

Real Madrid kan takke én mann for klubbens 14 mesterligatrofé. Keeper Thibaut Courtois leverte en maktdemonstrasjon mot Liverpools superrekke på topp.

Kaos utenfor finalestadion – Liverpool krever gransking

Trengsel, lange køer og kaos utenfor stadion som skal holde mesterligafinalen mellom Liverpool og Real Madrid førte til at kampen ble utsatt.

Liverpool mot Real Madrid

En finale for historiebøkene

Det er for mange en drømmefinale, en sjeldenhet. Og det burde få fortsette å være det. Men Liverpool-Real Madrid er snart dagligdags, hvis fotballens mektige ledere får gjennomført sin vilje.

Mohamed Salah

Advarer Real Madrid før finalen: – Vil ta hevn for det som skjedde

Mesterligafinalen i 2018 ble et personlig mareritt for Liverpool-stjernen Mohamed Salah. Det tror ekspertene at 29-åringen vil utnytte mot Real Madrid lørdag kveld.

Women's Champions League Final - FC Barcelona v Olympique Lyonnais

Hegerberg slår tilbake mot spådommene: – Vi har aldri tvilt

Etter ett år tok Ada Hegerberg og lagvenninnene tilbake mesterligatronen – til tross for at ekspertene hadde Barcelona som favoritter. 26-åringen sier at laget aldri tvilte på at seier var mulig.

Spain Soccer Champions League

21-åring startet enorm snuoperasjon – så sendte Benzema Real Madrid til finalen

Drømmen om mesterligafinale så langt på vei ut til å være knust for Real Madrid, men så sørget to lynraske scoringer fra Rodrygo for ekstraomganger. Til slutt ble det hele avgjort av en iskald Karim Benzema fra straffemerket.