Hopp til innhold
1000403356

Når døden er kvardagsliv

– Døden er det siste store tabuet, sa den ivrige samfunnsdebattanten Per Fugelli. Men kva skjer heilt konkret når man dør? Lars Uhlin-Hansen har studert døde menneske i over 20 år.

Frank Kjosås

Ser frem mot regidebuten

Frank Kjosås er en ettertraktet skuespiller som er vant til å stå på scenen. Men i sommer har han tatt på seg en noe uvant jobb, som regissør for et spel i Sarpsborg.

Anneke von der Lippe

Anneke von der Lippe nominert til Emmy

For andre gang er Anneke von der Lippe til stede på den røde løper når Emmy-prisen skal deles ut i New York i november. – Sist gang trodde jeg at jeg skulle besvime. Nå skal jeg bare kose meg, sier hun.

John Malden og Tobias Santelmann

Her er den ekte politimannen

Da Tobias Santelmann skulle finpusse på rollen som hardbarket politimann i serien «Øyevitne», fikk han hjelp fra en politimann som har jobbet med Norges farligste kriminelle.

Anniken von der Lippe i «Øyevitne»

En halv million så «Øyevitne»

Første episode av NRKs nye krimsatsing «Øyevitne» slo an blant publikum. I hard konkurranse på en mandag, sikret NRK seg over en halv million seere.

Første smakebit av NRKs dramaserie Øyevitne

Krim-drama fra Mysen på TV i kveld

I kveld er det premiere for NRKs nye krim-serie «Øyevitne». Serien er delvis spilt inn på Mysen.

Premiere! Norsk thriller. På en hemmelig møteplass inne i et øde skogsområde, blir to unge gutter øyevitner til en grotesk massakre. Guttene blir selv nesten drept, men kommer seg unna med drapsvåpenet. De gjemmer våpenet og pålegger seg selv et taushetsløfte om det de har sett.
Dagen etter blir en av guttenes fostermor Helen Sikkeland, som er lensmann i bygda, konfrontert med drapene på fire medlemmer av MC klubben Ferrymen. I noen av rollene: Anneke von der Lippe, Per Kjerstad, Yngvild Støen Grotmol, Tobias Santelmann m.fl. Regi: Jarl Emsell Larsen. (1:6)

Knallkritikk til ny NRK-thriller

«En av de beste seriene NRK har sendt ut de siste årene», skriver Aftenpostens anmelder om NRKs nye dramathriller «Øyevitne».

Tobias Santelmann spiller politispaneren Lars i den nye NRK-serien «Øyevitne».

Santelmann: Jeg er definitivt en «good cop»

Tobias Santelmann bytter ut harnisk med MC-jakke og sverd med tjenestevåpen når han går fra storfilmen «Hercules» til NRKs nye spenningsserie «Øyevitne».

Øyevitne

– Spent på hva folk vil synes

Odin Waage fra Hamar ble plukket ut blant 600 håpefulle til å spille en av hovedrollene i NRKs dramathriller «Øyenvitne». Mandag er det klart for premiere, og 19-åringen er spent på hvordan serien vil bli mottatt hos publikum.