Fikk sjokk da han så hvor Peppes la pizzaene sine – nå legger restauranten seg flat Kunde ble ikke imponert da han så hvordan Peppes Pizza behandlet ustekte pizzaer. – Klart brudd på våre rutiner, sier pizzakjeden. Av Thomas Fredrik Kristensen
Credo flytter fra Trondheim til Oslo Restauranten Credo, som har en stjerne i Michelin-guiden, flytter inn på Nasjonalbiblioteket på Solli plass i Oslo. Av Espen Sandmo
Anker dommen som tillater 23-årsgrense på utesteder Festiviteten Bar & Scene gikk til sak mot Staten for å få ha 23-årsgrense, og vant. Nå har Diskrimineringsnemnda anket dommen. Av Mette Finborud Børresen
Åpner ny restaurant i Bodø mens de streiker i Oslo: – Skal følge nøye med I Oslo streiker ansatte ved restaurantkjeden Olivia. Samtidig åpner en ny, stor restaurant i Bodø. Fellesforbundet følger med. Av Synnøve Sundby Fallmyr og Live Marie Hagen Wold
Nedslående kontroll: Timelister viser at ansatte har jobbet 41 dager i strekk En omfattende kontroll av restaurantnæringen i nord ga nedslående resultater. Det ble blant annet avslørt at arbeidstagere jobbet lange dager uten overtidsbetalt, og med en lønn ned mot 100 kroner i timen. Av Andreas Budalen
Lærlingar blir mobba på jobb For tredje året på rad blir lærlingar på restaurant- og matfag mest mobba på arbeidsplassen, viser tal frå Utdanningsdirektoratet. Av Bård Siem og Sunniva Skurtveit
Hotellbransjen jubler: – Endelig tilbake til 2019-tall For første gang siden koronapandemien er antall solgte rom og rombelegget på 2019-nivå og vel så det, ifølge ferske tall. Av Kai Jæger Kristoffersen og Per Willy Larsen
Gjesten skal ha nektet å betale for maten fordi Phaiwan (16) ikke er norsk Da den unge vikaren fikk spørsmål fra kunden om hun var norsk, følte hun på et ubehag. – Jeg ble dårlig og lei meg, sier Phaiwan Moongoen. Av Elena Paulsen
Vilde (19) ble permittert for tredje gang: – Vanskelig å bare godta det Av Bente H Johansen og Dina Jeanette Danielsen