Hopp til innhold
Statsforvalter Else May Botten

Meiner barnevernet gav forsvarlege tenester før baby døydde på Sunnmøre

I 2022 døydde eit spedbarn som barnevernet følgde opp på Sunnmøre. Statsforvaltaren sin tilsynsrapport konkluderer no med at barnet og foreldra fekk forsvarlege tenester.

Julie Ulstein politiadvokat.

Mor sikta for å ha planlagt å drepe barnefar lauslaten frå varetektsfengsling

Mora som er sikta for å ha drept sin fem månader gamle baby og for å ha planlagt drap på barnefar blir lauslaten frå varetektsfengsling.

Julie Ulstein politiadvokat.

Mor sikta for drap på baby – no er ho også sikta for å ha planlagt å drepe far

Eit foreldrepar på Sunnmøre vart i fjor arrestert av politiet, etter at deira fem månadar gamle baby døydde. No er mora mistenkt for å ha planlagt å drepe faren til barnet.

Forsegla dør til hus

Drapssikta foreldre – politiet har gjennomført ein rekonstruksjon

Foreldreparet som er sikta for drap, eller medverknad til drap på sin eigen baby, har denne veka vore med på ein rekonstruksjon av kva som skal ha skjedd med barnet.

Forsegla dør til hus

Foreldre sikta for drap på baby – han blei berre fem månader

Eit foreldrepar i 30-åra er sikta for å ha tatt livet av babyen sin. – Ho klarer ikkje forstå det, seier mora sin forsvarar.

Forsegla dør til hus

Politiet utvidar sikting mot foreldra etter at baby døydde

Politiet utvidar siktinga mot foreldreparet på Sunnmøre som er sikta for mishandling av babyen sin. – Han opplever saka som uverkeleg, seier faren sin advokat.

Julie Ulstein politiadvokat.

Foreldrepar sikta for vald mot ein fem månader gamal baby

Politiet har starta etterforsking og sikta eit foreldrepar etter at ein fem måneder gamal baby døydde førre veke. Ingen av foreldra erkjenner straffeskuld.