• Politiet: Sovnet trolig bak rattet

  Politiet har beslaglagt førerkortet til kvinnen som kjørte av Ullerødveien og inn i en hage. Føreren har sannsynligvis sovnet ved rattet, skriver Østfold-politiet på Twitter. Hun er fraktet til sykehus i Fredrikstad.

 • Skadet etter kollisjon

  En bilist skal være skadet etter at hun kjørte inn i en hage i Ullerødveien i Sarpsborg litt etter klokken 8. Ifølge politiet kjørte hun inn i en fjellvegg, ble kastet over motsatt kjørebane og traff et tre i en hage. Hun er fraktet til sykehus i Fredrikstad med ambulanse, skadeomfanget er ikke kjent.

 • Stadig mer søppel langs kysten

  Mengden med søppel som driver i land på den svenske vest-kysten øker dramatisk, skriver Bohusläningen. Idrettslagene langs kysten har en årlig aksjon der strendene ryddes for søppel, og de melder at det i år er blitt plukket opp 20 prosent mer søppel enn på samme tid i fjor. Det er mest plastavfall, tomflasker, bruskasser og annen plastembalasje som driver i land.

 • MC mot rådyr i Rakkestad

  Et rådyr ble påkjørt av en motorsykkel i Rakkestad mandag kveld. Motorsyklisten veltet ved sammenstøtet, men kom tilsynelatende uskadd fra uhellet. Han ble sendt til legevakten for kontroll. Viltnemnda tok seg av det skadde rådyret.

Roadradio fra vestkysten

Käcka glada gossarNRK
Foto: NRK

NRK Østfolds radioreportere Trond Øyvind Karterud og Finn Børge Stenbek tar med lytterne på en tur langs Sveriges vestkyst.

Siste videoinnslag

Bli med på reisen langs perlene på vestkysten av Bohuslän.

Flere nyheter