Ranheim er videre i cupen på Tromsøs bekostning.

Trondheimslaget slo eliteserielaget på bortebane, og går dermed videre til kvartfinalen.

Ranheim spilte strålende på Alfheim stadion og vant 2 - 0 mot Tromsø.

Det første målet kom etter 24. minutters spill, signert Daniel Krogstad.

- Dette var ille

Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo brukte svært sterke ord overfor NTB etter femte runde-exiten.

– Spiller vi slik utover i sesongen får vi null jævla poeng.

Per Joar Hansens Ranheim-gutter fikk det tøft i begynnelsen av kampen, og hadde nok med å forsvare seg. 24 minutter var spilt da gjestene fra Trondheim kom på sin første visit og fikk frispark. Daniel Krogstad tok vare på returen og satte inn 1-0.

- Morsomt

Ti minutter senere doblet Robert Stene 1.-divisjonslagets ledelse på straffespark. Tromsø kom seg aldri etter kalddusjen og Ranheim var nærmere ytterligere et mål enn TIL var redusering.

– Dette var noe av det morsomste jeg har opplevd i karrieren. Kanskje var det flatterende at vi ledet etter 1. omgang, men nå som kampen er over kan jeg si at dette var fullt fortjent at vi vant, sa «Perry» til NTB.

Fiasko

Høgmo innrømmet at kampen var en fiasko for Tromsø.

– Brukbart spill i de første 25 minuttene, men da vi kommer bakpå blir det helt dødt. Dette var ille, sa treneren til Norges nest beste fotballag.

Kampen

Etter 20 minutters spill har Tromsø hatt tre sjanser, uten å lykkes.

Og i det 24. minutt scoret Daniel Krogstad og Ranheim gikk opp i en sensasjonell ledelse mot hjemmelaget.

Det andre målet gikk i nettet etter 34. minutt. Robert Stene scoret på straffespark etter at Tromsøs Jade North måtte ty til ulovlige midler, og fikk dermed gult kort.

Etter første omgang på Alfheim stadion stod det 2 – 0 til Ranheim.

Ett minutt spilt i andre omgang kommer det et stolpeskudd fra Ranheim.

72 minutter er spilt og Tromsø har fått fire gule kort.

Fire minutter igjen av kampen og Ranheims Robert Stene går ut, og Espen Sødahl kommer inn.