NM-fotball, cupfinale for menn 2022 SK Brann – Lillestrøm SK

SK Brann, Eliteserien 2024

• Uavgjort til pause mellom Brann og Askøy

Det står 2–2 mellom Brann og Askøy til pause i cup-kampen. Kampen spilles på Skogen fotballpark på Askøy. Så langt har Embrik Fromreide Aasbø scoret begge målene for Askøy, mens at Aune Heggebø og Magnus Warming står for hver sin scoring for Brann.

• Over 15.000 selde billettar mot Odd

Brann gjer nokre endringar i laget etter 1-0-sigeren mot Ham-Kam i midtveka. Brann Stadion er nesten utseld i vårvarmen i Bergen. Høyr kampen direkte i «4-4-2 Radiosporten».

Slik startar Brann:

Mathias Lønne Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen – Emil Kornvig, Sivert Heltne Nilsen, Sander Kartum, Ulrik Mathisen – Bård Finne, Ole Didrik Blomberg

Eliteserien i fotball 2024: Brann - Odd
  • Heggebø reddet Brann mot HamKam

Brann var på vei mot nok en frustrerende hjemmekamp, men ti minutter før slutt dukket Aune Heggebø opp og sørget for 1–0-seier over HamKam.

Etter at sesongens første hjemmekamp for Brann endte med 0–2-tap for Fredrikstad, var bergenserne på vei mot nok en målløs kamp på Brann Stadion.

Det ville i så fall vært første gang siden høsten 2019 at Brann ikke scoret på to strake hjemmekamper i Eliteserien.

Da tok angrepsduoen til Bergens Stolthet ansvar, og sørget omsider for jubel blant de drøyt 14.000 på tribunen.

Bård Finne klarte på mesterlig vis å tråkle seg gjennom på venstresiden i HamKam-feltet, før han fant Heggebø foran mål. 22-åringen bredsidet kontant inn matchvinnermålet.

Etter fire kamper av eliteseriesesongen har Brann syv poeng, mens HamKam har ett.

Aune Heggebø jubler for 1-0-scoring mot HamKam i Eliteserien.
  • «Kniklas» ute i lengre periode: Ikke aktuell før tidligst til høsten

Niklas Jensen Wassberg, «Kniklas», blir borte fra fotballbanen i en lengre periode. Det skriver Brann på sine nettsider.

– Niklas har fått en kneskade som vi fremdeles utreder og gjør vurderinger av hvilke behandlingstiltak vi skal utføre. Men det er uansett ikke aktuelt for han å være på banen igjen før tidligst til høsten, sier Brann-lege Arne Instebø.

Det var under søndagens kamp mot Viking at 19-åringen pådro seg en kneskade.

– Det er utrolig kjipt og veldig tungt å få denne skaden nå, men nå skal vi sammen med det medisinske apparatet finne ut hva som blir veien videre, sier Jensen Wassberg.