NRK Meny
Normal

Overlevde 100 timer i ruiner

Fire døgn etter at et jordskjelv rystet den østlige delen av Tyrkia, har redningmasskaper funnet nok en overlevende. En ung mann overlevde 100 timer i ruinene.

Video Fant overlevende i de tyrkiske ruinene etter 100 timer

Video: Her blir han reddet ut etter 100 timer i ruinene.

I den tyrkiske byen Ercis kunne redningsarbeidere nok en gang trekke en overlevende ut av et sammenrast hus. Den 25 år gamle mannen ble kjørt til sykehus, mens tilskuere joblet over at nok et liv var reddet.

Se flere redningshistorier:

Det kraftige jordskjelvet rammet Van-provinsen i Tyrkia på søndag og tok minst 500 menneskeliv. I løpet av de siste dagene har flere overlevende blitt funnet. For to dager siden ble en fjorten dager gammel jente trukket ut.

Hjelp fra utlandet

Tyrkiske myndigheter har erkjent at redningsarbeidet etter katastrofen ikke var godt nok og har nå tatt imot utenlandsk hjelp. Blant annet har hjelpesendinger fra Armenia og Israel kommet fram til området.

I telt i kuldegrader

Teltleir i Ercis

Mange tusen telt er sendt til de rammede etter jordskjelvet i Tyrkia.

Foto: ADEM ALTAN / Afp

I et boligområde utenfor Ercis har beboere forlatt leilighetene sine etter jordskjelvet. De sover i telt, tiltross for kuldegrader nattestid.

Selv om Tyrkisk Røde Halvåne har delt ut telt, er det fremdeles mange som ikke har noe sted å gjøre av seg. Ifølge tyrkiske myndigheter er 523 mennesker funnet døde, mens 1.650 mennesker er skadet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt