Her reddes Rawan (5) ut av ruinene i Aleppo

Familien hennes døde da en bygning ble truffet av luftangrep i Aleppo. Men hjelpearbeiderne klarte å redde den fem år gamle jenta ut av ruinene.

Jente reddes ut av ruinene i Aleppo

Video: Sky News.

De sterke bildene fra Sky News viser hjelpearbeidernes iherdige innsats for å redde Rawan Alowsh (5), som skriker fra ruinene fredag. Jenta fraktes så til en ambulanse og videre til sykehus for behandling.

Jentas foreldre, Mohammad og Kefaeh, og hennes tre søstre og bror døde alle i samme angrep, ifølge TV-kanalen.

91 personer drept

91 mennesker ble drept i fredagens luftangrep, opplyser helsevesenet i Aleppo ifølge Reuters. Ifølge Sky News ble 40 bygninger truffet.

Redningsarbeideren Ammar al Selmo sier til Sky News at fem fly deltok i angrepene. Aktivister opplyser til BBC at det dreier seg om russiske og syriske fly. Russland, som støtter Assad-regimet, har ikke bekreftet at de tok del i offensiven.

Torsdag varslet syriske myndigheter en stor offensiv for å ta tilbake kontrollen over de opprørskontrollerte områdene i byen.

Ruiner i Aleppo

Syrere i bydelen Tariq al-Bab etter fredagens bombeangrep.

Foto: ABDALRHMAN ISMAIL / Reuters

FN-toppmøte

Syriske myndigheter oppfordrer folk til å holde seg unna de opprørskontrollerte områdene.

Samtidig fortsetter samtalene mellom USAs utenriksminister John Kerry og hans russiske kollega Sergej Lavrov under FN-toppmøtet i New York. Målet er å gjenopplive våpenhvilen i Syria.

SISTE NYTT

Siste nytt