Hopp til innhold

- Tusen takk for denne fantastiske gaven

Stine Fiskaa får allikevel være med på Michael Jacksons minnemarkering. En nrk.no-leser ønsket nemlig å gi henne billetten han selv var så heldig å vinne i Internett-loddtrekningen.

Stine Fiskaa med billetten til minnemarkeringen
Foto: Kristian Aanensen / NRK

Kristian Aanensen
Foto: NRK

På søndag ønsket hun bare å være alene for å sørge over Michael Jacksons død, i dag får hun oppleve noen av de største stjernene i verden hylle sitt store idol.

Skulle se Jackson 15 ganger

Stine Fiskaa vant mange hjerter i Kvitt eller dobbelt da hun nesten gikk hele veien i fjor. Og i sommer hadde hun planlagt å se sitt forbilde hele 15 ganger i London, med penger hun hadde spart siden hun var 12 år.

Nå blir det et litt annet møte.

– Å, tuller du, er det sant? Dette er bare helt fantastisk, nå begynner jeg nesten å grine, jeg bare må skrike! Å, tusen takk hvem enn du er som har gitt meg denne fantastiske gaven, sier Fiskaa, når NRK forteller henne om billetten hun har fått fra en nrk.no-leser.

Video nsps_upload_2009_7_7_10_32_17_344.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

NETT-TV: Her får Stine billetten av NRKs Tove Bjørgås.

Jeg har bare lyst til å springe rundt og danse

Stine Fiskaa

– Dette er bare helt utrolig, jeg har ikke ord. Jeg gikk rundt på mandag og lurte på hva jeg skulle gjøre under minnemarkeringen, og ville jo egentlig bare være på Staples Center, og nå skal jeg ditt.

– Det var jo derfor jeg ville komme hit. Jeg vil jo bare dra på denne minnemarkeringen. Nei, nå har jeg bare lyst til å springe rundt og danse. En ting er sikkert det blir i hvert fall ingen soving i natt, sier Fiskaa, som hadde brukt hele mandagen på Disney Land utenfor Los Angeles.

Stine Fiskaa sitt bevis

Stine Fiskaa med sitt bevis på at hun skal på Jacksons minnemarkering.

Foto: Kristian Aanensen / NRK

I Staples Center midt i Los Angeles vil jenta fra like utenfor Ålesund blant annet få høre Mariah Carey, Lionel Richie, Usher, Stevie Wonder og Jennifer Hudson hylle Michael Jacksons musikk og liv. I tillegg så vil Los Angeles Lakers-spillerne Kobe Bryant og Magic Johnson være med på hyllesten. Og det vil garantert bli overraskelser.

Vil trolig synge brorens sang

Stine Fiskaa og Kristian Aanensen

Stine og NRKs Kristian Aanensen skal på markeringen.

Foto: NRK

Blant annet er det ventet at Michaels Jacksons bror Jermaine skal synge sin brors sang ”Smile”.

Jacksons mangeårige venn Elizabeth Taylor vil dessverre ikke delta. Hun var invitert, men la mandag ut en beskjed på Twitter, der hun skrev at hun elsket ham så høyt at hun ikke klarer å dele sin sorg med millioner av mennesker.

De heldige stilte seg i kø

Mandag strømmet de heldige vinnerne av Michael Jackson lotteriet til Dodgers stadion like ved sentrum av Los Angeles. Dette var de som hadde blitt trukket ut blant de 1,6 millioner søkerne på Internett. Og en av dem ønsket at Stine skulle få hans billett, siden han selv ikke hadde mulighet til å komme selv.

Men hun er ikke den eneste norske som var heldig. Komikerne Espen Eckbo og Stein Johan Grieg Halvorsen kunne også slippe jubelen løs på mandag, og glede seg til å hylle sitt store idol sammen med 17000 andre fans.

Video nsps_upload_2009_7_6_23_29_43_333.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

NETT-TV: Steinjo sikret seg billett

Video: Steinjo sikret seg billett.

Vil bli gravlagt før minnemarkeringen

Det er ventet at Michael Jackson vil bli gravlagt i en privat seremoni to timer før den store minnemarkeringen. Familien ønsket en stille markering på Forest Lawn Memorial i Hollywood, etter dette er det ventet at noen fra familien vil delta på Staples Center noen kilometer lenger syd i byen.

PS: Minnemarkeringen sendes direkte på NRK.no og på NRK2 fra klokken 1840.

SISTE NYTT

Siste nytt

Eksplosjoner over hele Israel – barn blant de skadde

Det israelske forsvaret hevder at Iran sendte ut over 300 droner og raketter mot Israel natt til søndag. En tiåring er blant de skadde.