Hopp til innhold

Trøndersk pedofil i retten

Tiltalt Trønder  fortalte i retten i dag hvorfor han hadde tatt bilder av seksuell omgang med thalanske gutter.

 

Den 47 år gamle trønderen skal ha tilstått overgrep mot seks mindreårige gutter i Thailand.
Foto: SCANPIX

Egne bilder gjør at man bli konge på haugen og får status i pedofile miljøer, forklarte en 48 år gammel trønder i Oslo tingrett mandag.

Mannen er blant annet tiltalt for å ha produsert bilder og film av seksuell omgang med og mellom thailandske gutter og distribuert dem på internett.

.

På noen av bildene er han selv med på seksuelle aktiviteter med gutter i 11-12-årsalderen.

Ut fra det som kom fram i retten, virker det klart at guttene er prostituerte. Nettopp på grunn av bildene der 48-åringen selv deltar ble han avslørt. I 2005 fikk nemlig politiet i Oslo tips fra canadisk politi, etter at de hadde spanet på pedofile nettverk på internett, om at en nordmann skulle ha begått seksuelle overgrep mot barn. Og politiet i Norge fant fram til et lukket internettforum der tiltalte distribuerte barnepornografi. E

tter å ha overvåket tiltalte på internett, aksjonerte politiet i april 2006 og beslagla en masse bilder og filmer av gutter og jenter i seksuelle situasjoner, forklarte aktor, statsadvokat Pål K. Lønseth, i sitt innledningsforedrag. Den tiltalte mannen hadde elektronisk lagret 35.734 bilder og 1.307 filmer av seksuelle overgrep mot barn. I dette materialet var det 306 egenproduserte bilder av prostituerte gutter i Bangkok i Thailand, kom det fram i retten. (©NTB)