To menn pågrepet etter væpnet aksjon

De to personene i 35-årsalderen skal ha vært godt beruset å ha skutt med hagle inne i et hus. Ingen personer ble skadd.

Pågrepet

Politiet gikk til væpnet aksjon mot et hus på Løkken i Meldal etter at flere skudd ble avfyrt med hagle. To menn er pågrepet.

Foto: Henrik Sundgård

Politiet har pågrepet to menn i forbindelse med skuddvekslingen på Løkken i Meldal.

– Vi har gått inn i et hus hvor det befant seg to menn i 35-årene. De hadde avfyrt flere skudd med hagle, sier innsatsleder Anlaug Oseid.

Det er ikke meldt om noen skade på personer, men begge to er pågrepet.

– Begge to er pågrepet og blir kjørt til politihuset i Trondheim. Vi kommer også til å gjennomføre åstedsundersøkelser, sier Oseid.

– Bekymrede naboer

Ifølge politiet var det kun de to som befant seg inne i huset. Begge skal ha vært beruset og den ene er en kjenning av politiet. Politiet mener de har avfyrt skuddene fra inne i huset og ut.

– Når man er såpass beruset så vet man ikke helt hvor skuddene går. Det har vært naboer som har vært redde. Vi er veldig glad for at vi klarte å lokalisere hvor skuddene kom fra, sier Oseid.

Mellom 15 og 20 skudd

Det var rundt klokken halv sju i morges at politiet fikk inn flere bekymrede telefoner fra personer på Løkken i Meldal. Samtlige fortalte at de hadde hørt skudd.

– Vi tror det er løsnet mellom 15 til 20 skudd. Det er litt forskjellig hva det kan være. Det kan være enkeltskudd og salver, samt forskjellig typer våpen, sier innsatsleder Anlaug Oseid.

Væpnet politi

Politiet i Sør-Trøndelag rykket søndag morgen ut etter flere uavhengige meldinger om skudd i et boligfelt sør for Løkken sentrum.

Foto: Henrik Sundgård

Ifølge NRKs fotograf på stedet var det to sivilpolitibiler og to uniformerte biler til stede. Deriblant den pansrede bilen til Sør-Trøndelag politidistrikt, og en hundepatrulje.