Sikrer spor etter overfall

Politiet jobbet torsdag med å sikre spor og opplysninger etter det brutale overfallet på to kvinner i Skogn.

Politiet sikrer spor
Foto: Håvard Zeiner / NRK

De to kvinnene ble overfalt i et hus i Skogn i Levanger kommune onsdag.

Først ble kvinnen som bor i huset, en 83-åring, angrepet, bundet og kneblet. Da kvinnens dattter senere kom på besøk ble hun også overfalt.

Ingen er så langt mistenkt for forbrytelsen.

Søker info om bil

Torsdag satset politiet på tekniske undersøkelser ved åstedet for det brutale overfallet. De var også ute på rundspørring for å få inn opplysninger.

Politiet er blant annet interessert i opplysninger om en liten grå bil.

- Det er ikke sikkert at dette er bilen gjerningsmannen brukte, men vi er interessert i å komme i kontakt med sjåføren. Vi er også opptatt av å få opplysninger om all annen trafikk i dette området som folk kanskje synes er litt unormal, sier lensmann i Levanger Sigmund Laugsand til NRK.

Ukjent motiv

Politiet vet ennå ikke om det har forsvunnet noe fra huset i forbindelse med overfallet.

- Så langt vet vi ikke om noe av verdi er borte. Foreløpig etterforsker vi dette som et overfall hvor motivet var å få med seg verdier fra huset, sier Laugsand.

Alvorlig skadet

Den 83 år gamle kvinnen ble påført bruddskader under overfallet. Hun er innlagt ved Sykehuset Levanger. Kvinnens datter fikk hodeskader og behandles ved St. Olavs Hospital, ifølge politiet er hun for syk til å bli avhørt.

- Skadene på kvinnene er så store at denne hendelsen kunne ha fått mer dramatiske følger, sier lensmann Sigmund Laugsand.

 

Åsted for overfallet i Skogn
Foto: Håvard Zeiner / NRK