NRK Meny

Saré erstatter Annan

Bakary Saré er snart skadefri igjen, og ventes å få spille når Rosenborg møter Hønefoss på bortebane 17. oktober.

Bakary Saré

Bakary Saré blir trolig spilleklar til kampen mot Hønefoss 17. oktober.

Foto: Rosenborg

Artikkelen er flere år gammel.

I helga er det landslagspause for Rosenborg-spillerne, og medisinsk koordinator Haakon Schwabe tror laget har godt av landslagspausen, melder rbk.no .

I rute til Hønefoss

Bakary Saré deltok under spilletreningen på Lerkendal i dag, og det tyder på at ivorianeren er i rute før Hønefoss-kampen.

– Vi skal la ham trene med noen restriksjoner denne uka, og etter helga regner vi med at han er i full trening. Sånn får han en god treningsuke foran Hønefoss-kampen, sier Haakon Schwabe til klubbens nettside.

Anthony Annan må stå over Hønefoss-kampen på grunn av karantene, og dermed kan Saré bli en viktig brikke mot Hønefoss. Ivorianeren ble strekkskadd under kampen mot Brann, etter å ha spilt en god kamp.

Mange småskader

Rosenborg har lenge slitt med flere småskadde spillere, og det medisinske apparfatet på Lerkendal tror laget har gått av en pause i et tøft kampprogram med seks kamper på 18 dager.

– Når du er i flytsonen og vinner kamper, er det greit med et tøft program. Men medisinsk sett så er det veldig greit å få en liten periode hvor vi kan la spillerne hente seg inn litt. Troppen er stort sett skadefri, bortsett fra litt "smårusk", og det får vi ryddet opp i under en slik landslagspause, sier Schwabe.

Samtidig er kamppausen også en fin mulighet til å trene og se framover. – Det er godt at spillerne får trent litt, sier Schwabe til rbk.no.

Video fra Trøndelag

Arne Sevaldsen fant Norges største gullklump under gullgraving i elva Gisna.

< (MUSIKK:Tittel: Find MeKomp.: Pete KelleherUtøver: Sigma + BirdyUtgitt: 2016Platem.: 3 Beat Productions 05037128223252Tid brukt: 0'21Arkinvnr.: NONRE653347HD0005Tittel: A summer romanceKomp.: Kåre GrøttumUtøver: Sigmund Groven + Tommy Reilly + Armon String QuartetAlbum: Music for two harmonicas (1976)Platem.: Polydor 2922 008Tid brukt: 0'15Arkivnr.: NONRO060783LP0104)
De siste årene har det blitt færre sjøfugler langs kysten. 
På Sklinna nord i Trøndelag leser forskerne økosystemet i skarvespy. Og kan makrellen kan være en nøkkel til å forstå det som skjer?