Ranheim måtte gi tapt mot Brann

Brann lot seg ikke skremme av 1. divisjonslaget Ranheim på Stadion i Bergen. Det ga 4–2 seier og avansement for Brann i cupen.

Ranheim scorer mot Brann

Mads Reginiussen scoret for Ranheim rett før pause.

Ranheim slo sensasjonelt ut storebror Rosenborg fra cupen tidligere i år, og spilte fredag cupens fjerde runde i Bergen.

Der forsøkte 1. divisjonslaget å slå ut Brann hjemme på Brann stadion i Bergen – men måtte gi tapt. Stillingen ble til slutt 4–2 til Brann, og bergenserne er dermed videre i Norgesmesterskapet i fotball.

Ranheim hang på

Brann tok ledelsen i første omgang og holdt den, frem til Mads Reginiussen reduserte for trønderne rett før pause.

Etter pause satte Kristoffer Barmen ballen i mål for Brann og økte med det hjemmelagets ledelse. Ranheim ga seg likevel ikke så lett, og Magnus Blakstad reduserte til stillingen 2–3 i kampens 88. minutt.

Ranheims forhåpninger ble derimot fort punktert da Erik Huseklepp satte inn målet som sikret sluttresultatet 4–2, og sendte Brann videre i cupen.

– Et hederlig forsøk

Trener for Ranheim Trond Nordsteien, mener gutta gjorde et hederlig forskjell i kveldens kamp, men sier Brann var en tøff motstander.

– Det var nivåforskjellen mellom Tippeligaen og Eliteserien vi så i kveld, så jeg syns ikke vi skal unnskylde oss noe for det. Det er faktisk lov å være hakket under akkurat her, sier Nordsteien.

Han legger til Ranheim hadde alle intensjoner om å vinne kampen.

– Vi hadde håp om en ny cupbombe, men Brann er såpass gode at de hadde mulighet til å ligge i føringen hele veien. Da ble det for tøft for oss å nå opp, understreker treneren.

Nå venter det 11 uker med ferie på den blåkledde gjengen fra Trøndelag, det mener Nordsteien er vel fortjent.

– Vi har gjort gode runder i cupen, så alle ære til gutta. Nå skal de samle krefter frem mot en særdeles spennende høstsesong, sier han.

Ranheim er nummer tre på 1. divisjonstabellen. Laget tapte sin siste seriekamp mot Hønefoss, den kampen endte ei imponerende seiersrekke.