Ydmyket Rosenborg

Ranheim detonerte cupbomba på Lerkendal, og slo storebror Rosenborg 4-3! Se elleville jubelscener og seierskyss!!

Ranheimspillere og supportere jubler vilt for Ranheims seier over Rosenborg i cupen.

Ranheim

De ble kalt lillebror før kampen mot Rosenborg, men etter kveldens cupkamp er det lite som tyder på akkurat det.

Ranheim er videre i den norske cupen på bekostning av Rosenborg som rett og slett ble overkjørt av bortelaget.

Det ble en merkelig kamp, etter en førsteomgang der Rosenborg så ut til å ha full kontroll.

Rosenborg best i første omgang

Første omgang ble ikke preget av mange sjanser, men Rosenborg var dødelig effektive og scoret på sine to eneste sjanser.

Først scoret Gamst Pedersen etter at Ranheim-keeper, Even Barli, rotet det til i egen boks.

Bare minutter senere ble et presist innlegg sendt i mål av Nicki Bille Nielsen.

Ranheim skapte også lite, men hadde en kanonsjanse. Rosenborgkjenning Jo Sondre Aas fintet seg igjennom hele forsvarsrekka til hjemmelaget, og burde ha utlignet for Ranheim. I stedet sendte han ballen på tribunen.

Stefan Strandberg måtte også forlate banen med skade, og ble erstattet av Mickael Dorsin.

Rosenborg Ranheim

Ranheim svarte

I andre omgang var det Rosenborg som kom best i gang, og presset på for scoring nummer tre.

I stedet var det Ranheim som reduserte etter en fin scoring av Gjermund Åsen.

Ikke lenge etter satt Mads Reginiussen ballen i stolpen og Rosenborg var heldige som fortsatt ledet. Det skulle de ikke heller gjør i altfor lang tid.

For med ti minutter igjen satte Jo Sondre Aas ballen i mål, og ut av intet hadde Ranheim utlignet på Lerkendal.

Dødelig Bendik Bye

Kampen måtte ut i ekstraomganger, og det var Rosenborg som kom best i gang.

Jonas Svensson førte Rosenborg tilbake i ledelsen, men den skulle ikke vare lenge.

For innbytter Bendik Bye ville det annerledes og scoret både 3-3 og 4-3-målet som sender Rosenborg ut av cupen.

Ranheim avgjorde

For Bendik Bye ville det annerledes og scoret både 3-3 og 4-3-målet som sender Rosenborg ut av cupen.

Supporterne har allerede ytret at de ønsker Per Joar Hansen sparket som trener, og det lar seg ikke stoppe etter kveldens kamp.