NRK Meny
Normal

- Det snakkes om opprykk

Spillerne på Ranheim har begynt å øyne mulighet for opprykk fra 1. divisjon.

Ranheim tok nok en seier

Det har blitt mye jubel så langt for spillerne på Ranheim. Nå satser de på suksess mot Lyn på Bislett.

Foto: Eivind Stuevold

Ranheim ligger fortsatt på toppen av tabellen i 1. divisjon. De leder med to poeng foran Bodø/Glimt.

Søndag venter den tidligere eliteserieklubben Lyn på Bislett stadion. Det kan bli en tøff kamp. Ranheim har så langt i sesongen slitt på bortebane.

– Vi føler at vi er gode nok for en borteseier igjen nå. Det er på tide med en nå. Taper vi kampen på søndag så har vi tre tap på de fire bortekampene så langt, sier kaptein Ivar Arnljot Sandvik.

Trenger en borteseier

Men selv om Trondheims-klubben har slitt på bortebane, så har sesongstarten vært over all forventning. Den nyopprykkede klubben har fire strake hjemmeseire, én borteseier og to tap så langt.

– Ingen har snakket om medalje enda, men i garderoben har det blitt snakket litt om muligheten til å spille kvalifiseringskamp til eliteserien. Det hadde vært artig med en slik kamp, med masse folk og god stemning, sier Sandvik.

Han mener likevel at spillerne fortsatt har beina godt plantet på jorda.

– Vi synes jo det er artig å ligge på topp, men det er ikke noe vi går og tenker på hele tiden. Vi kan ikke være fornøyd enda, da taper vi jo alle de kommende kampene, sier han.

God stemning

På søndag møter de en klubb som sliter i motbakke om dagen. Lyn har hatt en vanskelig start på sesongen og ligger på en foreløpig ellevteplass, bare ett poeng fra nedrykksplass.

– Lyn har kommet seg litt i de siste kampene. Vi sitter ikke og tenker på at dette er en tidligere eliteserieklubb. Det skal bli artig å møte dem 16. mai. Vi håper det kommer litt folk og at det blir god stemning på Bislet.