NRK Meny
Normal

Perry aktuell for U21

Avtroppende Ranheim-trener Per Joar Hansen kan bli ny sjef for U21-landslaget.

Per Joar Hansen

Per Joar Hansen er aktuell som trener for U21-landslaget.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

Mandag ga han Ranheim beskjed om at han ikke blir med 1. divisjonslaget videre.

* Slutter i Ranheim

Fine år i Ranheim

– Jeg har hatt to fine år i Ranheim, og dette var ingen enkel avgjørelse. Men nå er det avgjort, og jeg blir ikke med videre, sier Per Joar Hansen til Adresseavisen og legger til:
– Jeg har ingen kommentar vedrørende framtiden.

Etter det avisa erfarer, er en av årsakene at han har vært i samtaler med Norges Fotballforbund om jobben som U21-landslagstrener.

Uten hovedtrener

Norges Fotballforbund har ikke tatt noen endelig avgjørelse i saken. Men med tanke på at Hansen har startet i sivil jobb og ikke kan være på treningsfeltet hver dag, er dette en rolle som kan passe 45-åringen godt.

U21-landslaget står per i dag uten hovedtrener, ettersom Øystein Gåre gikk bort i september.

Ranheims sportslige leder Stig Winsnes sier til Adresseavisen at de håper å ha en ny trener klar før sesongoppkjøringen starter ved årsskiftet. Verken Otto Ulseth eller Per Joar Hansen blir med klubben videre.

Stensaas eller Nordsteien?

Ståle Stensaas

Ståle Stensaas kan bli ny Ranheim-trener.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Nå spekuleres det i om Ranheim leter etter ny trener hos samarbeidsklubben Rosenborg. Både rekruttrener Ståle Stensaas og spillerutvikler Trond Nordsteien skal være aktuelle kandidater, ifølge Adresseavisen.

– Vi håper å ha det klart til sesongoppkjøringen. Vi leter bredt, og det er ikke slik at en trener må være trønder. Vi ser ikke på dette som noe problem, og at en trener slutter er ganske vanlig, sier Winsnes til avisa.