Sagnes Wågan beste trønder i friidretts-NM

Maria Sagnes Wågan slo personlig rekord med 17 sekunder og vant gull på 5 000 meter under friidretts-NM. Hun ble eneste trønderske gullvinner.

NM friidrett 2017.

Gull på 5 000 og bronse på 10 000 meter for Maria Sagnes Wågan fra Namdal løpeklubb.

Søndag løp hun seg inn til bronse på 10 000 meter.

Medaljefangsten ble ellers laber for de trønderske seniorutøverne i dette mesterskapet.

London-deltaker Hynne skuffet

Hedda Hynne fra Strindheim, tilbake fra VM i London, tok et knepent sølv på 400 meter, og løp ikke 800 meter søndag.

Hopp og sprang

I stav ble det to bronsemedaljer. Lars Vikan Rise fra Nidelv hoppet 4'70. Stine Grong Ruud fra Stjørdal tok tilsvarende medalje i kvinneklassen ved å hoppe 3'80.

I kvinnenes lengdekonkurranse fikk Thale Leirfall Bremset fra Stjørdal bronse. I siste omgang fikk hun opp et hopp på 5'89.